Jeg takker for meg

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og snart kommer taxien å henter meg. Tenk at jeg reiser hjem i dag! Denne ferien har gått så utrolig fort, men det er ikke så rart ettersom jeg har hatt det helt fantastisk. Jeg koser meg alltid på familieferie, men jeg kjenner også at det skal bli veldig godt å møte venner igjen. Jeg føler alltid at det er masse jeg ikke fikk gjort, men som jeg sa jeg skulle gjøre før jeg dro. Jeg kan umulig være den eneste som ofte sier på ferie “Ja det må vi gjøre før vi drar” og til slutt er dagen man reiser kommet, men du har kanskje ikke rukket å gjøre halvparten av det du hadde sagt. Jeg lider ikke for å si det sånn, for det har skjedd noe hver eneste dag. Jeg vet jo også helt sikkert at jeg skal tilbake hit. 

Det regner faktisk fortsatt i dag, noe som egentlig suger… Hadde håpet på litt sol den siste dagen, men sånn ble det altså ikke. Jeg har fått gjort andre ting og surret litt rundt på huset i stedet. Jeg og pappa kjørte også på fjellet en siste gang og matet apene. Nå må jeg dra, for nå stå taxien klar utenfor! Vi snakkes fra flyplassen 

Og igjen har jeg surret med innstillingene på kamera, så beklager for litt tynne bilder… Haha jeg ler av disse to bildene! Skulle jo få til et fint bilde av meg og apen, men dette ble resultatet! Bedre lykke neste gang:)


 

5 kommentarer

Siste innlegg