Hei fra Bangkok

Hei babes! Nå har jeg nettopp satt meg ved gaten min og flyet mitt går om 2 timer. Jeg kom til flyplassen for 3 timer siden, så jeg har allerede vært her en stund nå. Jeg liker å ha god tid nå jeg reiser og spesielt på store flyplasser som dette. Det er nesten blitt en tradisjon å spise på Burger King når vi reiser herifra så der har jeg vært fram til nå. Jeg gleder meg så til gå ombord på flyet, til å sove og komme hjem til vennene mine. Klokken er 23:00, men det føles som mye senere. Jeg er glad jeg reiser sent, for da sover jeg forhåpentligvis en del timer og turen vil føles kortere. 

Det tar 4 timer med bil fra Hua Hin til Bangkok, så jeg har allerede reist en stund. De åpnet faktisk en flyplass i Hua Hin, men stengte den før man så å si fant ut at den var åpnet. De ga vel opp fordi ingen kjøpte billetter, men prøvde heller ikke så lenge vil jeg si. Taxituren gikk heldigvis fort og det var så fint å se ut når vi nærmet oss sentrum! Jeg var lykkelig da jeg så de hadde fått vegetarburger her, noe de enda ikke har fått på Burger King i Norge! Denne smakte faktisk bedre enn den de selger på macern, men eneste ulempen var at man ikke kunne bestille enkel. Sikkert for få som kjøper den enda. Jeg ble mett i alle fall, så nå kommer jeg til å sove godt på flyet. 

Haha jeg ble så lei av å ta av og på meg sekken, så jeg endte opp med å gå rundt sånn her. Veldig praktisk egentlig! 

Haha multitasker eller? Jeg føler meg så ensom når jeg sitter alene og spiser, men ikke når jeg fikk opp en film på mobilen. Nettet her er ikke så bra, så jeg ser filmer som er nedlastet fra Netflix. Jeg fant ut at man kunne gjøre dette for 3 uker siden, hvorfor har ingen fortalt meg om dette før? Håper jeg ikke er den eneste som viste at man kunne gjøre dette. Nå ser jeg Juleprinsen og den er så koselig. Litt julestemning selv om julen snart er over! 

Vi snakkes når jeg er i Norge<3 

2 kommentarer

Siste innlegg