I’m home

Hei babes!! Jeg er tilbake i Norge igjen og det føles faktisk utrolig godt. Jeg reiste ned uten jakke, så hadde kun hettegenser på meg da jeg landet. Jeg ble overrasket over været for jeg frøs faktisk ingenting da jeg kom ut. Kroppen min er vel fortsatt i sjokk over temperaturforskjellen. Flyturen var foresten AMAZING! Jeg har aldri hatt en så rask og fin flytur før. Den starter ikke så veldig bra, da kroppen min plutselig skulle få et lite sammenbrudd. Ironien i at jeg skrev på bloggen for litt siden at jeg kun har grått 2 ganger i løpet av 2017. Jeg skrev et innlegg om alle følelsene og tankene mine på flyet, så vi får se om jeg tørr å poste det senere. 

Jeg sovnet i alle fall etter knappe 2 timer og våknet ikke før det var frokost. Jeg sov i nesten 7(!!) timer. Jeg var lykkelig da jeg våknet og skjønte at det var under 2 timer til landing. Det var kanskje ikke uten grunn at jeg sov så godt, for jeg var så heldig og fikk 3 seter for meg selv. Jeg var en av de siste som gikk på flyet og hadde sete nesten helt bakerst. Jeg gikk forbi business class og tenkte over hvor deilig det hadde vært med et sete der, men vet dere hva? Mine 3 seter var nesten bedre enn business class. Hele flyet var så å si fult, så jeg vil tro dem rundt seg skulle ønske de hadde mitt sete. Jeg laget meg en liten seng av alle putene og pleddene og la meg godt til rette, så digg! (Jeg tok seff putene til de ledige setene)

Nå skal jeg ta meg en dusj og pakke kofferten. Jeg må være på flyplassen igjen om et par timer, så vi snakkes der<3

                                                                         Elsker at jeg har fått så mange fregner!

Jeg så filmen You get me og den var utrolig bra. Det var 13års aldersgrense så jeg trodde ikke den skulle være skummel, men jeg satt med en pute foran ansiktet halve filmen. Jeg tror ikke den ligger ute på norsk Netflix, men om dere har amerikansk Netflix bør dere se den!

                                     Når jeg la meg var klokken halv 4 i Bangkok og dette var rett etter jeg våknet. Så digg! 


 

3 kommentarer
    1. Du hadde på deg en blå trang kjole når su røyk ut av PH.Når du tar på deg den kjolen husker du at det var du røyk ut med?ble kjempelei meg når Du røyk ut.Etter su hadde røket ut så gadd jeg ikke å se det andre episodene for jeg visste at kom til å bli kjedelig når du ikke var med.så jeg hoppa til siste episode😁Jaja,d var d.håper du svarer🙏🏻🙏🏻Hadde blitt kjempeglad og btw jeg elsker dialekten din😍

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg