På Gardemoen igjen

Hei alle sammen. Jeg er tilbake på Gardemoen igjen, så det var ikke mange timene jeg fikk i Oslo. Nå skal ordentlig hjem og jeg gleder meg så mye! Det var allerede mange på flyplassen da jeg landet i dag tidlig, så jeg sjekket inn bagasjen på Oslo s for å spare tid. Jeg følte meg derfor ikke så smart da jeg satt på flytoget og oppdaget at jeg hadde glemt boardingkortet. Jeg slapp heldigvis køen, men endte opp med å bruke masse tid på å pakke om kofferten på grunn av overvekt. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig? Jeg hadde 19 kilo fra Thailand og følte jeg tok ut mer enn jeg la i kofferten, men sommerklær veier vel mindre. 
 

Jeg hadde foresten gruet meg til å komme hjem til kulden, men jeg har gått rundt å svettet i hele dag. Jeg måtte til og med ta av meg jakken da jeg var ute å gikk. Jeg skjønner ikke helt hvorfor, for graderstokken viser noe helt annet. Like greit for da var det ingenting som var ille meg å komme hjem igjen. 

Nå er det boarding, snakkes i Bodø! 

Se så blondt håret mitt har blitt i Thailand! Jeg hadde egentlig tenkt å farge det nå når jeg kom hjem, men det blir jeg ikke å gjøre. Jeg elsker fargen nå. Jeg har ikke hatt så tykt hår som jeg har nå på lenge, så nå skal jeg endelig ta godt vare på det. Målet mitt i 2018 er å forbli blond:) 

13 kommentarer

Siste innlegg