Sunset

Hei og god morgen alle sammen <3 Jeg våknet for 10 minutter siden, klokken 1 og solen er foresten allerede på tur ned. Sjarmen med å bo i Nord på vinteren eller? Jeg hadde egentlig tenkt å sette på vekkeklokken slik at jeg kunne stå tidlig opp, men glemte å gjøre det før jeg sovnet. Nå er jeg glad jeg ikke gjorde det, for kroppen trengte nok et par timer ekstra med søvn i natt. Jeg sov ikke så mye den natten vi var ute og kom hjem ganske sent i går. Jeg har heller ingen spesielle planer for dagen, så da gjorde det ingenting å våkne nå. 

Tenk at det er nyttårsaften i dag? Jeg gleder meg så masse, men stresses som vanlig også en del. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg liker å ha sånn høvelig oversikt over hva jeg skal, men det har jeg ikke i kveld. Jeg skal spise middag hos en god venninne med hele familien og det gleder jeg meg til. De har vært naboer med oss siden vi flyttet hit, så de har alltid vært en liten ekstra familie for meg i alle år. Jeg blir nok å være der noen timer så må jeg dra å møte fler venner i løpet av kvelden. Det er kanskje det som er vanskeligst med å feire hjemme i Bodø, det er alt for mange jeg vil feire med! Jeg tror kvelden kommer til å bli veldig bra uansett hva jeg velger å gjøre da. Jeg gleder meg. 


Jeg fikk i ikke mange timene i Oslo på fredag, men da jeg var på tur til flytoget var det allerede solnedgang. Det var så fint så jeg var nødt å stoppe opp å knipse noen bilder til dere. Nå skal jeg stå opp av sengen og spise frokost. Dere hører fra meg senere <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg