ting vi jenter gjør som gutter ikke forstår

♥ Hvordan vi kan bruke flere timer på å henge med en venninne, men sekundet vi kommer hjem ringer vi dem og snakker enda en time. 

♥ Hvorfor vi tar på oss vonde og høyhælte sko når vi skal ut, men begynner å klage noen timer senere. 

♥ Hvorfor vi går på do sammen. Det høres kanskje litt rart ut, men på badet får vi snakke fritt og om hva vi vil. Og være på badet er også den eneste plassen vi er safe fra alle guttene. Enough said. Noen ganger blir vi faktisk så gode venner at vi velger å treffes en annen gang.

♥ Hvorfor vi smiler og ser bort på så mange bilder. Det kan skyldes dårlig sminkedag eller så må vi bare forsikre oss at i alle fall et av bildene er brukbare. 

♥ Hvorfor vi betaler en drøss med penger for å få brynene våre fikset. Gutter skjønner kanskje ikke at fine bryn er veien til lykke. 

♥ Hvordan vi tar på stramme bukser. Dere gutter tenker kanskje vi kunne kjøpt en størrelse større, men da hadde ikke buksa vært like fin. Ynglingsbuksa må derfor hoppes inn i. 

♥ Hvorfor vi pakker en hel koffert når vi bare skal bort en liten helg. Vi vet aldri hva vi kanskje måtte trenge den helgen. Skal vi ut må vi også ha med oss minst 3 forskjellige antrekk, for det er alltid greit med alternativer. Dette gjelder også sko, for vi liker å forhøre oss med jentene vi drar ut med hva dem velger. 

♥ Hvorfor vi legger sminke over sminke. Har vi dårlig tid en morgen og glemte å fjerne sminken fra dagen før, da kan det fort ty til at vi sminker over det man allerede har i ansiktet. 

♥ Hvorfor vi bruker så mye tid og tanker til sosiale medier. Vi følger fler jenter enn vi følger gutter og kan drømme oss bort og bli inspirert av alle de fine jentene der ute. 

♥ Hvordan vi alltid klarer å miste hårstrikk og hårklyper. Det er et spørsmål jeg selv stiller meg fra tid til annen. 

♥ Hvorfor vi pakker vesken full av viktige, men mest uviktige ting. Sannsynligheten for at vi får bruk for alt er liten, men bedre å være på den sikre siden ikke sant? 

♥ Noen ganger bruker vi tiden vår på å stalke gamle eks-kjærester og deres nye kjærester. Vi gjør det bare for å sjekke om han har det fint, kun det 😉

Kjenner du deg igjen i noen av punktene? 

Siste innlegg