UKENS SPØRSMÅL

Tjener du noe på bloggen? 

Ja jeg tjener penger, men mest produkter, klær og sko 🙂

Har du det bra? 

Takk som spør! Jeg har det utrolig fint for tiden. Jeg har en følelse på at 2018 kommer til å bli et fint år, så jeg føler meg motivert og positiv. Jeg jobber også med å akseptere meg selv, alt fra skavankene og de ubetydelige tingene. Jeg er på god vei ♥

Hvor gammel var du første gang du drakk? 

Jeg er litt usikker, men kanskje tror det var året jeg fylte 15 så 14 år. Jeg føler selv at jeg kanskje var litt for ung. Jeg var en liten rebell da jeg var yngre, men jeg klarte meg veldig bra! 

Hvordan reagerte du da du fikk beskjed om at du skulle være med på PH? 

Haha kanskje litt flaut å innrømme, men jeg gråt da jeg fikk telefonen. Jeg følte og føler meg fortsatt utrolig heldig som fikk lov til å oppleve det fantastiske hotellet. 

                         Processed with VSCO with f2 preset

Har du noen gang hatt skikkelig kjærlighetssorg? Hvordan taklet du det? 

Ja det var en periode i livet mitt hvor det å miste han betydde alt. Jeg tror nok jeg hadde taklet det bedre nå, men jeg kan ikke si med sikkerhet. Jeg var ung og det var min første store kjærlighet, så det var kanskje ikke så rart at jeg taklet det som jeg gjorde. Det skjedde også mye som ikke skulle skjedd, men alt i alt var det utrolig lærerikt. Når du har kjærlighetssorg så tror du ikke det finnes noen ny der ute, men det gjør det. Jeg lover

Hvilken alder er det lurest å melde seg på ph? 

Du må være 20 år for å melde deg på, men hvordan alder som er best er individuelt tror jeg. Jeg er glad jeg var med når jeg var 20, selv om jeg kanskje hadde vært eldre og dermed litt smarte om jeg ventet. 

Hvor bor du for tiden? 

Jeg bor fortsatt sammen med Andrea og Sofie ♥

Hvor er favorittstedet ditt å dra på ferie? 

Hua Hin i Thailand. Jeg elsker den byen og landet. 

Hvilken orginasasjon reiste du på utveksling med? 

Jeg reiste med EF. Det er synd at det finnes så mange skrekkhistorier fra den orginasasjonen, for jeg kunne ikke hatt et bedre år enn jeg hadde. 

Kan du lage et innlegg om hva som er turn off og turn on på jenter også? Du har en del gutter som leser bloggen din. 

Ja det kan jeg så klart prøve å lage! Tusen takk for tips ♥

Hva er favorittmaten din? 

Nesten all sjømat, thai mat og taco! Jeg liker så å si alt jeg får servert, så det er vanskelig å velge en rett. 

Hva er det kuleste du har gjort? 

Hmm… Å flytte til USA som 16 åring. Jeg er stolt av meg selv! 

Har du godt forhold til foreldrene dine? 

Ja og jeg føler bare det blir bedre og bedre. Jeg ringer til og med mamma flere ganger om dagen, så det sier vel sitt.

Har du tips for hvordan man har penger nok til å reise så mye som du gjør? Må man ha en stor blogg og tjene masse penger eller går det å kun spare? 

Jeg har for det første ikke betalt alle reisene jeg har var på i fjor selv. Da jeg reiste til Mexico dekket tv3 alt. Når jeg reiste til Rhodos bodde jeg gratis og betalte kun flybilletter og mat. Jeg fikk også betalt tiden jeg var der. Thailandturen jeg nettopp var på fikk jeg i julegave hos foreldrene mine. Jeg hadde et fint år med mye reising, men det kostet ikke min lommebok så mye. Du trenger absolutt ikke en stor blogg for å tjene penger til å reise. Jobb og spar opp, så får du det til:)

Ville du vært med Sofie og Morten på ferie? Er du glad for at Andrea er hjemme med deg, nå når Sofie og Morten er bortreist? 

Haha lett spørsmål. Så klart skulle jeg ønske jeg også var på ferie med dem nå, men jeg har nettopp kommet fra ferie og jeg har det kjempefint hjemme med Andrea. Det hadde vært litt tomt uten henne, så ja jeg er glad hun er hjemme. 

Har du de samme bestevennene nå som du hadde på ungdomsskolen? 

Både ja og nei. Jeg har mistet kontakten med fler, men det er alltid utrolig koselig når vi først møtes igjen. Det er ikke bare bare å skulle holde kontakten når man bor i forskjellige byer og lever forskjellige liv. Jeg har også merket at jeg har sklidd ifra enkelte, uten at det har skjedd noen drastiske endringer. 

2 kommentarer
    1. Hei! Vi er to jenter på 18 som har tenkt å reise ned til Magaluf eller Rhodos for å prøve å skaffe jobb på Grabbarna Grus eller eventuelt andre barer. Siden du har jobbet der lurte vi på om du vet noe om hvordan søknaden vi sender burde være! Kan vi sende en felles søknad for oss begge, eller må vi ha hver vår å sende seperat? Hadde vært veldig hyggelig med svar 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg