RUSSETIDEN

                                                                           

   Tryvann 2015

RUSS 2015

Nå tenkte jeg å dele litt minner og bilder fra min russetid. Det er mange av dere som lurer på hvordan min feiring var, om jeg var på buss, hvilken treff jeg var på, hvor mye penger jeg brukte osv. Det er snart 3 år siden nå, men minnene er fortsatt ganske ferske. Jeg kan starte med å si at russetiden var virkelig noe for seg selv. Det var gøy, sosialt og en utrolig minnerik tid. Jeg er så glad vi har en feiring som dette i Norge, men synd presset kan være stort for noen. Det er også kjedelig at tiden foregår tiden hvor skolen er viktigst. Hvor er egentlig logikken i det? Hvor mye penger jeg brukte kan jeg ikke svare på, for det vet jeg faktisk ikke. Når jeg hører hvor mye penger enkelte i Oslo brukte, så var min russetid utrolig billig i forhold. Jeg var på buss, men ikke på en buss som de har i Sør. I Oslo virker russetiden som alt for enkelte. Det brukes flere milioner på russetiden. Det skal være dekknavn og klær og sang. Deretter slipper de det egentlige navnet og klær, sang og buss til det. I Bodø har vi en russecamp hvor vi parkerer alle bussene. Vi ruller ikke (kjører bussene) og bussene våre står samme plass hele russetiden. Noen av bussene kunne ikke kjøres en gang, så de måtte taues inn til campen. Det høres kanskje rart ut for noen, siden rulling for enkelte nesten er hele russetiden. Jeg synes å feire tiden i en russecamp var utrolig morsomt for da var alle samlet. Er det ikke det alt går ut på? Feire at man er ferdig med 13 års skolegang med alle dine klassevenner? 

 

Her har dere russediktet mitt som jeg for så vidt er litt flau over haha… Jeg tvilte litt på om jeg skulle dele, men det er jo kun på gøy så hvorfor ikke. 
                                  

Russegruppa jeg var med i het Trophies 2015. Vi har alltid vært en stor jentegjeng, så det å sette sammen en russegruppe kunne nok ikke vært lettere. 

 

Jeg blir så glad av disse bildene! Herregud for en sinnsykt fin gjeng. Russetiden med disse råe menneskene var en drøm. Russelåta vår finner dere HER (for dere spesielt interesserte)

                                                             Innsiden av russebussen vår FØR 
      
            

                                                                         ETTER

             

Jeg var kun på et russetreff, Tryvann og resten av tiden i Bodø. Jeg er glad vi dro en stor gjeng sammen, for jeg tror ikke treffet hadde vært like gøy uten kjente. Jeg hadde en utrolig bra start på russetiden i Oslo og jeg er veldig glad jeg valgte å reise, for det var gøy å se hvordan feiringen foregår i Sør. Alt med russetiden i sør er så mye større, men om det er verdt pengene er en annen sak. Det må være gøy å være på en satsebuss, men tror aldri jeg hadde orket å bruke så mye penger som enkelte gjør/gjorde. Jeg fikk litt av alt i min russetid og jeg var mer enn fornøyd. 
              


 

Gjett hvem som hadde russefrokosten på 17 Mai for alle jentene? Mine foreldre og foreldrene til en god venninne (hun på bildet under). Gjett hvem som ikke var å se på frokosten? MEG. Jeg lå fortsatt i dyp søvn på et nach jeg hadde havnet på, men heldigvis fikk noen av jentene tak i meg til slutt og jeg ble hentet av pappa. Jeg var fortsatt full da jeg kom fram, så maten ble så å si slukt på rekordtid før jeg tilslutt sovnet på gulvet. Jeg var sliten, veldig sliten den dagen haha. Til dere som er russ i år: Ta vare på hverandre og nyt tiden. Den er over før du vet ordet av det.
                           

3 kommentarer

Siste innlegg