UKENS SPØRSMÅL

Hvordan er egentlig Kaunas? Aldri hørt om byen før dere skrev om det på bloggen.

Jeg hadde heller aldri hørt om byen før nå! Hele reisen går over alle forventninger og det er faktisk en utrolig fin by. Det er mye å gjøre og mye fint å se. Det er ikke en stor by, så det er lett å komme seg fra a til b. Det er også utrolig billig for det meste. Vi tok taxi i 10 minutter og betalte 40 kroner. Vi betalte også 100 kroner for en 3 retters middag på en av de dyreste restaurantene. I dag sjekket vi ut shoppingsenteret og det var utrolig bra! Jeg kommer nok til å komme tilbake hit. 

Har du alltid vært tynn og hvordan klarer du det?

Ja det har jeg. Jeg har høy forbrenning haha

Hvorfor piercet du niplene dine?

Jeg gjorde det egentlig ganske spontant. Jeg har aldri tenkt spesielt over det eller tenkt at det var spesielt fint, men jeg fikk plutselig for meg at det var noe jeg skulle ha. Jeg tenker ikke over dem lengre, men glad jeg har de. Det blir kanskje rart å si at jeg er glad for at jeg har dem, for det hadde kanskje ikke gjort en forskjell å «mistet» dem heller.

Har dere vlogget fra turen?

Ja vi har filmet MASSE! Jeg tror det blir 2 vlogger og en film fra fredags kveld.

Angrer du på noen av tatoveringene dine?

Jeg hadde løyet om jeg så nei. Jeg går ikke å tenker så mye over det i hverdagen, men det er en spesiell tatovering jeg har lyst å ta cover up på. Den tatoveringen angret jeg på sekundet jeg fikk den, så jeg må snart gjøre noe med det!

Det er åpenbart at du og Sofie er uvenner. Når Morten og Sofie kom hjem fra Bali reiser du og Andrea med en gang. Hvordan trur du det er for Andrea og være imellom dere?

Haha jeg skjønner fortsatt ikke hvor folk har dette i fra. Jeg og Andrea har planlagt denne turen en god stund siden og Sofie fikk besøk av moren hennes denne helgen.

Hva skjedde med han du drev å møtte etter sommeren? 

Det skjedde vel egentlig ikke så mye. Det funket rett og slett ikke! 

Har du noen i kikkerten eller hva man skal kalle det? 

Hmm, kanskje det

Er du enebarn?

Nei jeg har en storesøster 😀

Si en ting du virkelig angrer på i livet ditt. 

VELDIG lett spørsmål. Jeg angrer på at jeg har farget håret mitt så mye som jeg har gjort. Jeg har byttet fra brunt til blondt 3 ganger og farget det utrolig mye utenom også… Jeg blir trist av å se på disse bildene. Se så langt og tykt hår jeg en gang hadde. 

Har du funnet boplass?

Nei ikke enda, men jeg har vært på noen visninger. Jeg venter fortsatt på svar fra den siste jeg var på. Jeg krysser fingrene for at rommet blir mitt, for det hadde virkelig alt jeg ser etter.

Har du lyst på barn? 

ABOSLUTT! Jeg gleder meg faktisk veldig til den dagen kommer, men forhåpentligvis skjer det ikke før om noen år. 

Hva skal du i sommer?

Jeg har veldig lyst å jobbe i Rhodos igjen, så jeg krysser fingrene for at jeg kan reise tilbake.

7 kommentarer

Siste innlegg