Fra fiender til bestevenner.

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan vi har hatt det på tur, hvorfor vi valgte å dra sammen og hvordan det er å reise med Andrea. Hvem skulle trodd på denne tiden i fjor at Andrea skulle være en av mine bestevenner samme tid året etter. Jeg er utrolig glad vi fortsatte å møtes etter vi kom hjem, for nå virker hverdagen i Oslo veldig kjedelig uten henne. 

Det var kanskje rart for dere på utsiden å se at jeg plutselig begynte å henge masse med Sofie og Andrea. Var det ikke dem to jeg kjempet mest om å få ut av hotellet? Først må dere huske på at Paradise Hotel er langt i fra virkeligheten. Det er et spill og vi blir nesten tvunget til å spille mot hverandre. Vi var en veldig fin jentegjeng inne på hotellet, men som dere så ble vi etterhvert delt opp i grupper. Det startet med at jeg, Rebecca og Soph spilte mot Sofie og Andrea. Hvordan ting endret seg på utsiden til at de som var mine fiender plutselig ble mine bestevenner skjedde veldig naturlig. De flyttet inn i en leilighet gaten over meg og vi begynte derfor å henge mer og mer. På utsiden snudde alt seg og nå står både Sofie og Andrea meg nærmest. 

Jeg har nå bodd en stund sammen med Sofie og Andrea. (Takk for at dere åpner hjemmet deres for meg) Det var derfor veldig naturlig at jeg og Andrea tok oss en weekendtur sammen. Sofie reiser oftere enn hun er hjemme så litt sjalue har vi vært. Nå har vi fått en liten dose ferie, så nå er det vår tur til å komme hjem til henne igjen. Jeg og Andrea er veldig forskjellige, men vi utfyller hverandre utrolig bra og går derfor veldig godt overens. Nå høres vi ut som det ekteparret på tur, men det har vi kanskje vært også. Vi har vært i seng tidlig hver dag og oppe tidlig dagen etter. Jeg har blitt vekt hver eneste morgen vell å merke, for Andrea er serriøst oppe av sengen før vekkeklokken ringer. Jeg skjønner ikke hvordan hun får det til, men når hun har vekket meg har hun allerede kommet halvveis i fiksingen. Andrea har også fikset med alt vi har gjort her nede, for jeg har ikke engang søkt opp Kaunas på nettet enda. Jeg tror man trenger en som er flink å organisere på ferie, for hadde jeg reist sammen med noen helt lik meg ville reisen ikke gått like fint. Jeg liker å ta ting som det kommer, men på korte ferier trenger man litt planlegging. Det sier litt når jeg allerede på flyturen mister det dyreste jeg har med meg… Vi har hatt en utrolig fin tur sammen og jeg er så glad vi valgte å reise. Kaunas har gått over alle forventningene våre og vi blir definitivt å komme tilbake. Neste gang vil jeg tilbake på sommeren vell å merke, men vinteren her er ikke så ille den heller. 

Tusen takk for at du har vært en perfekt reisepartner og for at du holder ut med meg♥

7 kommentarer

Siste innlegg