Dette har jeg holdt hemmelig for dere.HEMMELIGHETER JEG ALDRI HAR FORTALT 

♥ Noen dager kan jeg slite ekstremt med selvtilliten. Det kan være alt fra personligheten min til utseende. Jeg har generelt ganske grei selvtilit, men av en eller annen grunn kan den bli borte fra tid til annen. Det er godt med gode venner på dager som dette, for de minner meg på hvor sterk psykisk jeg egentlig er. Dette punktet tror jeg de fleste kan kjenne seg igjen i.

♥ Jeg strøyk på oppkjøringen til bil 2 ganger. Den andre ganger var den verste og jeg var helt sikker på at jeg skulle gi opp. Jeg gjorde ikke det og det er jeg glad for i dag. Skal du klare noe må du jobbe for det! 

♥ Jeg er husredd. Jeg inviterer derfor alltid venner på overnatting om jeg er alene hjemme. Jeg får en følelse om at jeg ikke er alene eller at det skal komme noen uvedkommende. Den minste lyden kan freake meg ut og må derfor snakke med noen i telefonen eller holde meg opptatt om jeg først er alene.

♥ Jeg møter bestevenninna mi hver eneste dag, enten det er på jobb eller på fritiden (hun er sjefen min). Selv om vi henger mye sammen, ringer vi også hverandre flere ganger om dagen. Det virker som det aldri finnes en ende på hva vi har å snakke om. 

♥ Om jeg først blir interessert i en gutt blir jeg veldig interessert. Vennene mine ler alltid av meg når jeg begynner å bable i vei om en ny gutt og sier alltid det samme “Sier du det samme om en måned, så kan vi begynne å interesse oss sammen med deg”. Jeg blir fort lei og finner noe som er lite tiltrekkende eller noe jeg aldri kunne sett for meg noe langvarig med. So judgmental :// 

♥  Jeg sliter med konsentrasjonen min og kan sjeldent gjøre flere ting samtidig. Blogger jeg må jeg ha veldig lav musikk eller null musikk. Står tv på i bakgrunnen klarer jeg ikke få med meg begge tingene, for jeg må fokusere på en ting av gangen. Har jeg holdt på med en ting for lenge trenger jeg som regel et lite avbrekk. Det kan være alt fra å ta meg noe å drikke, scrolle litt på mobilen eller bare gå en runde i stuen haha.

♥ Jeg teller og regner alltid med hjelp av fingrene. Jeg er ikke så god i matte, så denne teknikken har jeg gjort siden jeg lærte den på barneskolen.

♥  Jeg er nattens dronning og det er lite som er kjedeligere enn å legge seg på kveldene. Jeg har alltid mest energi og mest motivasjon på kveldene, men jeg prøver å bli flinkere til å legge med tidligere. Det har ikke alltid vært slik, for da jeg var yngre var det helt motsatt. Jeg var alltid den på jentekvelder som la meg først og sto opp først. Jeg kunne til og med finne på å legge meg før vi rakk å sette på en film. 

♥ Jeg har mistet mensen. Jeg har ikke hatt mensen siden Oktober. De siste månedene har jeg konstant trodd at jeg har vært gravid. Jeg har tatt 4 graviditetstester og vært hos legen, så gravid er jeg mest sannsynlig ikke. Jeg har ikke turt å fortelle dere det før jeg hadde vært hos legen i tilfelle jeg var gravid. Jeg fikk vite at grunnen er nok at jeg har sluttet på p-piller. Jeg skal snart sette inn pstav, så da kommer nok mensen tilbake (uheldigvis).

 

Noe dere ikke viste fra før? 

8 kommentarer

Siste innlegg