Happy girl


 

Hei alle sammen! Jeg sitter fortsatt i stuen med Sofie og Morten, men alle 3 sitter på hver sin mac og driver med sitt. Det er godt å ha selskap, men også kunne trekke seg tilbake og ikke nødvendigvis trenge å prate hele tiden. Jeg har sittet på samme plass siden tidlig morgen, men snart kan jeg endelig dra på trening. Jeg bestemte meg for å redigere den første vloggen før jeg gjorde noe som helst og den er faktisk snart klar. Det er så godt å føle at man har vært produktiv og etter trening skal jeg begynne på andre filmen. Det kommer faktisk ut 3 filmer fra Kaunas, så det sier seg selv at vi var flinke med å dokumentere denne ferien. Jeg synes også at reisevlogg kan være morsommere enn å bare se på bilder. Det gir deg mer innblikk av hvordan vi egentlig hadde, for et fint bilde til Instagram kan de fleste klare. Et tilgjort bilde på Instagram trenger ikke nødvendigvis å være realiteten. Husk det. Siden det er Tirsdag, dårlig vær og ikke den beste dagen i uken (i følge meg selv), så passet det fint med en liste over ting som gjør meg glad. 

Dette gjør meg glad 

♥ Nyvasket sengetøy. Jeg sover alltid som en engel da!

♥ Lønn. Trenger vell ikke utdype denne noe mer? 

♥ Fult kjøleskap. Finnes det egentlig noe bedre? Dette er nesten det beste med å komme hjem til mamma og pappa. Det og omsorgen helt klart. 

♥ Når jeg gjør noe snilt for noen. Dette punktet er kanskje litt selvskryt, men det er så sant. Det kan være alt fra å hjelpe en ukjent til en god venninne. Følelsen man sitter igjen med av å se at det du har gjort hjalp og at noen andre blir glad.

♥ Reising. Jeg sitter å redigerer vloggen fra Kaunas nå og jeg blir så glad av klippene. Det er noe med alle bekymringene som blir borte når man reiser. Jeg blir i alle fall mye mer avslappet, motivert og kreativ på ferie. Jeg gleder meg til å vise dere vlogg fra ferien. 

♥ Når jeg får til noe jeg har jobbet lenge for. Det kan være å spare nok penger til å gjøre noe spesielt, trening eller pusher meg til å gjøre noe jeg har vært redd for. 

♥ Når sminken og håret er on point. Det er kanskje et overfladisk punkt, men jeg hadde løyet om jeg sa det ikke gjorde meg glad. 

♥ Kjærlighet. Lite slår sommerfugler i magen, har jeg rett? 

♥ Familien. Jeg elsker å sitte på facetime med mamma og pappa. De får meg alltid i godt humør og er utrolig flink til å motivere meg. 

3 kommentarer

Siste innlegg