Mine verste bilder

God morgen alle sammen! Jeg tenkte å gjøre starten på helgen deres litt morsommere enn vanlig, så i dag har jeg gjort en liten innsats med bildene til innlegget. Jeg pleier egentlig å ha bildene som ikke kom på bloggen, men denne uken har jeg ikke tatt så mange bilder. Bildene som ikke kom på bloggen er som regel siste bildene som har blitt tatt av meg og dermed ikke alltid SÅ stygge. Denne gangen har jeg faktisk brukt litt tid for å lete fram noen blinkskudd. Jeg har funnet et par gullkorn som trenger å se sollys. Kos dere på vei til jobb, med frokosten deres eller ligger du kanskje fortsatt i sengen å scroller på mobilen.

La oss starte med det jeg synes er det verste: 
             
Skulle være et fint bilde fra Thailand med meg og pappa, men jeg virker ikke så lykkelig over å bli tatt bilde av haha. 


En veldig vanlig snap som jeg ofte sender til venner. 


Hvordan beskrive hangover med et bilde. 


Veldig klar for graduation:)


Uken før russetiden starter har vi noe som heter ståk-uka. Mandag-fredag har vi utkledning på skolen og dere ser kanskje hva temaet denne dagen var?


Lurer dere på hvordan jeg ser ut med pose på hode? Her har dere svaret haha! Elsker dette bildet 


Her har dere meg etter en kveld på byen og etter mange timer med gråting 🙂 Disse to bildene var faktisk tatt fra vi spilte inn kollektivet rett etter Mexico. Hele gjengen så en paradise episode da vi kom hjem fra byen og dette er resultatet. Episoden vi så var da jeg ofret Rebecca og hun røyk. Jeg følte meg så slem og jeg kunne ikke forså hvordan jeg kunne gjøre noe sånt… Heldigvis var det bare alkoholen (okeida, det var kanskje litt slemt)


Just a random snap to my friends. 

5 kommentarer

Siste innlegg