UKENS SPØRSMÅL

Du har skrevet noen innlegg om en gutt du var sammen med før, men det har aldri virket så positivt. Han virker slem. Hvordan har forholdet preget deg? Hvordan er forholdet ditt til han i dag? Kan du fortelle hva han heter? 

Først kan jeg vel starte med å si at jeg ikke kommer til å røpe et navn. Det hadde blitt for dumt når han har null mulighet til å forsvare seg selv. Selv om det kanskje ikke er så mye å forsvare seg, men dere skjønner. Hvordan forholdet har preget meg er vanskelig å svare på, for han var ikke den første som behandlet meg dårlig. Jeg har møtt andre som ikke bare har villet meg godt, så jeg holder nok derfor mye følelser tilbake, selv om det heller ikke er noe man klarer helt å bestemme selv. Jeg er kanskje mer ops på dem jeg møter og mer forsiktig, men det tar jeg bare positivt. Uten å rettferdiggjøre alt som har skjedd (som jeg alltid gjør) så ser jeg ikke på han som en slem person, men en person med dårlige valg kanskje? Forholdet vårt er ikke så ille det, men vi har ikke noe spesiell kontakt i dag. Vi har et par felles venner, så jeg møtte han faktisk da jeg var hjemme før nyttår. Det ble et litt langt svar, men det er mange av dere som har lurt på akkurat dette. 

Er det rart for deg at Morten nå er kjæreste med Sofie med tanke på at dere bodde sammen før? 

Rart? Hvorfor skulle det være det? Jeg og Morten har alltid bare vært venner og vi bor nesten sammen fortsatt, så store endringer har ikke skjedd. 

Her hadde vi nettopp flyttet til Oslo og jeg husker denne tiden så godt. Jeg savner da Oslo var helt nytt og spennende. En liten funfact: Jeg viste ikke hvordan jeg kom meg fra Oslo city til slottet uten google maps, så for dere som er kjent i Oslo sier det seg vel selv hvor lite jeg viste om byen. Det å flytte fra å kun bo med mamma og pappa til en leilighet med 3 gutter var en stor forandring. Det var mye morro og litt lite rydding (Ja jeg tar på meg 1/4 av skylden haha), men alt i alt var det en veldig fin periode i livet mitt. 

 

Om du skulle operert en ting hva ville du valgt: Silikon i puppene eller rompa, Nesen, tissen. Du MÅ svare 

Haha morsomt at du sier jeg må svare. Det betyr kanskje at du har fått med deg før at jeg ikke kommer til operere meg, med mindre jeg må på grunn av ulykke eller noe annet. Men om jeg måtte valgt en ting, så ville jeg valgt silikon i puppene. Nese virker som den skumleste operasjonen. Jeg hadde aldri turt å fikle med ansiktet mitt. (Utenom fillers i leppene som er et naturlig stoff)

Hvor mange gutter har du hooket med i år? 

Hadde ikke tenkt å ta med spørsmålet først, men dere er nysgjerrige og det teller vel egentlig ingen rolle. Det er en person 

Spiser du fortsatt ikke kjøtt? Når sluttet du og hvordan går det i så fall? 

Nei det gjør jeg ikke. Det går bra og det er ikke noe jeg tenker på lengre, så det har aldri vært er problem. Jeg sluttet Mars 2017! Snart 1 år ♥

Har du fortsatt ikke fått mensen? Leste at du trodde du var gravid siden du ikke har hatt det på lenge. 

Nei det har jeg utrolig nok ikke. Det begynner å bli et par måneder siden sist, men jeg stresser ikke alt for mye med det. Jeg har tatt graviditetstest og vært hos legen. Alt er fint med med meg og gravid er jeg heller ikke, så det har sikkert bare med at jeg sluttet på p-piller å gjøre. 

Når gråt du sist og til hvem? 

Hmm… Det var for 2 uker siden da jeg snakket med mamma i telefonen. Det var samme kveld som jeg skrev innlegget om at jeg følte jeg hadde blitt en person jeg ikke ville være. 

Hva er det beste du vet å spise? 

Jeg er definitivt et frokostmenneske. Rundstykker, røkt laks, eggerøre og frukt NAM! Til middag må det være Thai mat og taco slår heller aldri feil. 

Har du noen gang gått til psykolog? 

Nei.

Hvordan har du det? 

Takk som spør! Jeg har det utrolig fint 😀 Jeg er inne i en god periode når det gjelder det meste og har så mange fine mennesker i livet mitt, så jeg har absolutt ingenting å klage på. 

Hvor er bikinien fra? 

Den er fra Nelly, link HER  ♥

7 kommentarer

Siste innlegg