Livet etter paradise

                  

Det er flere som har ønsket et innlegg om hvordan livet etter paradise har vært. Nå er det snart 1 år siden vår sesong gikk på tv, og snart kommer nye deltagere som annonsørene og media vil ha en bit av. Det åpnet seg en ny verden for meg for 1 år siden. Jeg ble snakket om, tatt bilde av, stoppet på gata, ble dømt, tjente masse penger på å legge ut bilder og jeg fikk betalt for å feste. Er det sånn som mange tror? Kan man melde seg på paradise hotel, ikke gjøre noen ting og tjene masse penger? Absolutt ikke. Jeg skal ikke legge skjul på at det kan være lett å tjene penger tiden programmet går på skjermen, men det er ikke lett for alle og det varer ikke evig. 

 ♦Forhåndsdømt. Jeg kan oppleve at enkelte dømmer meg før de faktisk kjenner meg. Det er ikke sånn at alle som melder seg på paradise hotel er kjempedum og ikke eier selvrespekt. 

 Mindre fritid. Det er selvfølgelig helt opp til meg selv at jeg har mindre fritid, men det å blogge tar tid. Det er mange som tror det bare er å slenge ut et innlegg og noen bilder, men det ligger mye mer arbeid bak. Det er ikke alltid lett å skrive 2-3 interessante innlegg om dagen, spesielt ikke på dager hvor du egentlig har lyst å sette på en film og slappe av. Jeg synes det er utrolig gøy og det er heldigvis mer positive ting å si om blogging enn det er negativt. 

♥ Sosiale medier. Det er faktisk ikke garantert at man får masse følgere av å være med på et tv program, men jeg var heldig. Jeg gikk opp 55 tusen følgere da Paradise gikk på skjermen. Jeg tenker nesten ikke over det nå lengre, men det er helt sykt mange mennesker. Tusen takk dere♥

Spons. Det var utrolig gøy i starten ( det er det fortsatt), så jeg utnyttet meg virkelig av tilbudene. Jeg fikk tilbud om dyre behandlinger som jeg ikke har følt behovet for, men når det var gratis ville jeg plutselig ha ALT. Vippe og hår extensions, spraytan, fillers og fake negler. Jeg fant fort ut at det ikke var alle behandlinger jeg trengte eller ville ha, men det var absolutt gøy å teste det ut.               

Jobbmuligheter. Jeg fikk en utrolig morsom sommerjobb på Rhodos. Jeg “jobbet” i 7 uker, bodde gratis og fikk betalt for å feste. En drøm for en 20 år gammel jente som liker å møte nye mennesker, være i varmen og feste (seff). Dette punket er nok det som er mest “vanlig” å gjøre etter deltagelse på et realityprogram, men jeg er glad jeg ikke hørte på alle rundt meg. 

♥ Venner. Jeg har ikke kontakt med mange fra vår sesong, men jeg har kontakt med de jeg føler jeg trenger. Jeg har virkelig fått venner for livet. 

Som dere ser så har det meste etter paradise vært posititvt, men det hadde jeg egentlig regnet med. Hadde jeg trodd noe annet ville jeg nok aldri takket ja. 

 
All fake 😉

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg