Perfekt start

Hei dere ♥ Jeg kom nettopp hjem til leiligheten og sitter nå i stuen å snakker på facetime. Jeg dro hjemmefra 10 minutter etter vekkeklokken ringte i dag tidlig, og nå har jeg trent, dusjet og spist. Jeg har hatt en effektiv og fin start på lørdagen og bedre skal den bli. Jeg startet dagen med cardio og hot MOJO, som er en sykt digg yoga time. Har dere mulighet å dra på en lik time anbefaler jeg dere å teste den ut, håper og tror dere vil like den. Jeg er egentlig ikke så fan av yoga selv, men disse timene synes jeg er så gode. Jeg testet ut hot yoga for første gang da jeg bodde i USA, og har startet litt smått igjen nå i det siste. Det er sinnsykt avslappende samtidig som det er bra trening. Du svetter helt ekstremt mye og det er kanskje derfor jeg liker timen så godt. 

Etter timen dro jeg og venninnen min Marte å spiste en sen lunsj på juicery hvor jeg aldri har spist før, og det var så godt. Jeg har så mye energi og føler meg så ren i kroppen nå. Det er så deilig å dusje og ta badstue etter man har trent, og ikke minst spise med en gang. Det er lett å skyve bort de to tingene om man venter til man kommer hjem. Jeg er i alle fall litt treg med å dusje noen ganger. Nå skal jeg begynne å sminke meg og så skal jeg dra å møte Mathilde i byen. Det er et par ting jeg trenger, men vi blir nok ikke lenge. Jeg er ikke en av de som bruker frilørdagene mine på et kjøpesenter, i alle fall ikke i Oslo. I kveld skal jeg på kino og selv om jeg har hørt mye dårlig om selve filmen, så gleder jeg meg. 

Og ja jeg har ikke barbert meg på en stund haha. Føler jeg må påpeke for det er alltid en som skal komme med en kommentar. Jeg glemte barberhøvelen min i Bodø og har ikke orket å kjøpe ny, og mamma tar den med når hun kommer i morgen. Personlig ser jeg ikke problemet med hår under armene (eller andre steder), men de fleste reaksjonene til venninner har ikke vært like. Jeg merket jeg følte meg litt ukomfortabel da jeg sto i dusjen med mange andre i dag, men så tar jeg meg selv i å bli flau over hvorfor jeg i det hele tatt legger energi på det. Det er mest sannsynlig ingen som bryr seg, og om de gjør det så who cares. Føler bare mange ser på det som uhygienisk, men samma! Jeg trives best med glattbarbert kropp da, så det er det første jeg skal gjøre når jeg møter mamma på mandag. 

5 kommentarer
  1. Jeg har ikke barbert beina på LENGE 😂 kanskje.. 4 uker ?😂
   Før gjorde jeg det annenhver uke eller hver uke men etter at jeg og kjæresten har veldig sjeldent sex så gidder jeg virkelig ikke. Men jeg tror ikke jeg har vært så hårete som jeg er nå på mange år 😂 ihvertfall på beina.
   Var litt flau når jeg var hos legen også skulle jeg ta av buksa fordi hun skulle kjenne på kneet mitt.. og jeg følte meg ikke akkurat fin der jeg satt😂😂
   Men likevel hadde jeg aldri orka å barbert meg hver dag eller flere ganger i uka som noen gjør. Det er virkelig så lite viktig og jeg synes det er noe ork 😂 nå på vinteren så venter jeg faktisk super lenge mellom hver gang. Men pleier da ikke å vente over 4 uker pga jeg og kjæresten sover som regel sammen hver helg😅 hvem vil føle seg hårete når man skal kose med kjæresten liksom..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg