UKENS SPØRSMÅL

Vil du flytte tilbake til Bodø? 

Ikke med det første, men kanskje når jeg blir eldre. Jeg tror ikke jeg blir å være i Oslo for alltid, men hvem vet ♥

Hva ville du ønsket deg om du kunne få det du ville i hele verden? Det kan være et talent også

Kanskje å være skikkelig skikkelig smart! At jeg kunne lese noe, og så husket det resten av livet. Det eller å synge klokkerent, men det føler jeg er et alt for standard svar. 

Kjenner du noen som har vært i fengsel? 

Ja 

Hva synes du om at Sofie sier hun aldri kunne bodd med deg, og hvis hun hadde havnet i et kollektiv med ei som deg, så hadde hun flyttet ut? Sårer det ikke? 

Om jeg skal være ærlig så tenkte jeg ikke så mye over det først, men etterhvert som kommentarene kom inn svei det litt. Jeg vet Sofie ikke skrev noen ting for å være frekk eller ødelegge for meg, men det var ikke morro å høre hvordan dere tolket innlegget. Det var kanskje ikke det lureste å skrive når jeg var på boligjakt, men nå har jeg boplass så da gjør det vell ingenting. Sofie har også flere ganger spurt om jeg vil flytte til Trondheim med henne, så jeg er kanskje ikke så ille å bo med like vell?

Hvordan er forholdet dit til Martine Lunde? Hva synes du egentlig om henne ? 

Det er bra det, men vi har ikke noe spesiell kontakt. Hun er en flott jente som er koselig å henge med når vi først ses. 

Hva heter du på snap? Er den åpen?

Jeg heter martinejooh! (2 oo’er) Ja jeg pleier å ha den åpen meste parten av tiden, så det er bare å skrive om det skulle være noe 😀 Jeg prøver å svare de fleste, med mindre det kun er spam 

Hvorfor måtte alle fra paradise gå til psykolog? 

Det er fordi tv3 vil gi mest mulig oppfølging tror jeg. Det var en stor forandring i livene våre fra vi kom hjem til vi dro, i alle fall for mange. Vi gikk til psykolog for å lufte følelser og tanker, og jeg tror nok det hjalp veldig for mange. Personlig fikk jeg kanskje ikke så mye ut av timene, men det var godt å snakke med noen som viste hvordan det kunne føles.

Skulle ikke du flytte eller dra på ferie til LA? 

Jo det var planen, men da jeg satt meg ned for å få oversikt over pengene endret planene seg. Jeg kunne fint reist, men da hadde jeg risikert å ikke hatt penger når jeg kom tilbake. Jeg vil ikke stå uten leilighet igjen, og jeg vil heller ikke bruke alle pengene jeg har på en ferie. Jeg utsetter det hele og sparer penger. Det er jo gøy å gjøre noe sånt når man faktisk kan bli med på ting, og ikke måtte sitte inne hver kveld på grunn av penger. 

Hva synes du om at Sofie fikset håret helt likt som deg? 

Haha når du sier det så ble det ikke så ulikt, i alle fall ikke på bildene. Sofie hadde utgangspunkt med å bli lysere (inkludert meg selv), men håret vårt tar ikke like godt farge lengre.  

Twins XD

Skal du flytte inn i kollektiv, og flytter du med noen du kjenner? 

Ja det skal jeg. Jeg har faktisk ikke møtt jentene jeg skal bo med, så jeg er veldig spent egentlig! Det blir nok bra uansett 😀 

Drømmedestinasjon som du allerede har reist til? 

Thailand, uten tvil!

Angret du på at du ble med på paradise? 

Nei det gjør jeg ikke. Kanskje noen dager haha, men det er fordi jeg er så ubesluttsom:) Jeg tror ikke det er noen ting i livet jeg ikke angrer på en eller annen gang, null tull. Jeg føler paradise har gitt meg mer enn det har tatt skade (ikke at det har tatt så mye skade) 

Hvor er høy er du? 

Jeg er 1.62 i følge passet mitt 

Har du blitt satt på glattcelle før? 

Nei 

Kan du skrive et innlegg om alt godteriet du hadde? 

Haha jeg orker ikke å skrive et helt innlegg, for så mye er det ikke å skrive om. Mamma, mor og far eier et et selskap som produserer godteri. Alt du kan tenke deg av konfekt, drops, sjokolade og egentlig all godis. Jeg får derfor mye godteri om jeg skulle ønske det, og derfor tok jeg med en del til Sofie og Andrea. 

12 kommentarer

Siste innlegg