UKENS SPØRSMÅL

Hvorfor flyttet du ut fra Morten uten at du hadde et sted å flytte? 

Jeg hadde planer om å flytte inn i en leilighet med noen venner, men så endret planene seg etter jeg hadde sagt opp. Jeg skulle også jobbe i Rhodos i 2 måneder, så det var derfor jeg sa opp før jeg reiste. Jeg sparte penger, men angrer litt på det i dag. Nå er det heldigvis ikke så mye jeg tenker over lengre, for nå har jeg endelig (etter 8 måneder) en boplass. 

Hva kostet leiligheten din? 

Det er mange som har spurt om akkurat dette (fikk screen av en Jodel hvor noen hadde skrevet at jeg også hadde kjøpt leilighet), men jeg har ikke kjøpt leilighet. Jeg leier et rom i et kollektiv.

Kjenner du noen som skal/var med i ex on the beach?

Ja jeg kjenner folk som var med i den svenske, og som var med i den første norske versjonen. Jeg gleder meg så til det starter på tv. Jeg har hørt rykter om at det blir en bra sesong og ofc mye drama.

Synes du selv du er pen? 

Det er veldig forskjellig fra dag til dag, og uke egentlig. Jeg har perioder hvor jeg steller meg sjeldent, ikke tar sol, spiser dårlig og trener lite, og det er ta jeg føler meg verst. Jeg har ingenting å klage på og jeg har heldigvis mest fine dager. 

Hvor lenge siden er det du kuttet ut kjøtt? 

Det er 1 år siden ca. Jeg husker ikke nøyaktig dato, men jeg sluttet Mars 2017. 

Hvordan har du det egentlig om dagen? 

Takk som spør! Jeg har det veldig fint♥ Jeg hadde noen dager hvor alt føltes som dritt om det er lov å si. Jeg stilte spørsmålstegn til hvorfor jeg delte så mye av livet mitt, og stresset over at jeg hadde delt for mye. Jeg følte jeg brukte for mye tid foran en skjerm, og at “stresset” ikke var verdt det (Men det er det absolutt). Jeg tok meg litt pause fra sosiale medier og det hjalp faktisk utrolig mye. Jeg hadde kun meg selv å tenke på, og jeg fokuserte kun på meg og de rundt meg. Noen ganger må man bare lytte til kroppen og gjøre det som skal til for at man skal ha det bra. Sannheten er at man fint klarer det man vil, men man må bare jobbe hardt nok. Dagene jeg holdte meg litt unna sosiale medier savnet jeg veldig dere og det jeg driver med. 

Trener du og spiser du sunt? 

Jeg prøver å trene så ofte som mulig, og i det siste har jeg vært i en veldig god periode. Jeg føler meg alltid bedre de periodene jeg trener, og i tillegg er det jo sommer snart. Jeg gleder meg til dere får se six packen som er på vei neida, joda. Jeg er verken veldig sunn eller usunn. Jeg prøver å spise sunne middager, men jeg er også en sucker for søtsaker. Jeg kan trene og spise kjempesunt på dagtid, men på kveldene unner jeg meg (ofte) noe godt. Siden jeg er flink å trene og spise sunt ellers skader det ikke med litt snop i ny og ned. 

Hva er planene dine for sommeren? 

De er faktisk veldig usikre. Jeg har mest lyst til å dra på masse festivaler i år. Palmesus/Roskilde, Stavern, Parken/Findings. Det er også noe annet som kanskje skjer i sommer som jeg krysser fingrene for. Hva som skal skje kan jeg ikke fortelle enda (seff), men jeg tror dere vil like planene i alle fall. 

 

Bestevenninna postet også et utrolig fint innlegg i går, og jeg tror flere av dere behøver å lese det. TRYKK HER. Hun er semifinalist i Miss Norway og jeg er så stolt! ♥

                   

1 kommentar

Siste innlegg