Sist gang jeg kysset.


Fant denne listen på Andrea sin blogg ♥

Personen du snakket på telefonen med? Jeg ringte Amalie en av mine bestevenninner på facetime i går, kun for å snakke om alt og ingenting. 

Latter? Når jeg var på besøk hos bodøjentene mine i går kveld. Jeg ser dem alt for sjeldent, og det er alltid gøy å samle gjengen. Vi har vært venner så lenge jeg kan huske, og jeg er så glad vi fortsatt har såpas god kontakt. 

Opptur? Å våkne opp i egen seng alene. Haha jeg tror ikke dere forstår hvor fint alt har føltes etter at jeg flyttet inn. Jeg trives veldig med andre ord. 

Matopplevelse? Middagen på lørdag! Jeg spiste sushi igjen og det var så utrolig godt. Jeg har ikke spist det siden jeg kjøpte dårlig sushi i sommer, men endelig tørr jeg å spise det igjen. En dårlig opplevelse gjorde at jeg trodde jeg ikke likte det lengre, men det handler bare om å vite hvor man skal bestille fra.  

Nedtur? Samtalen jeg hadde med bestevenninna i går. Jeg fikk litt dårlig samvittighet over noe som hadde skjedd. 

Ble Starstrucked? Det skal mye til for at jeg blir ordentlig starstrucked så det vet jeg ikke. 

Klesinnkjøp? Jeg bestilte en stor pakke fra Nelly forrige uke, og jeg gleder meg så til jeg får klærne. Jeg tror jeg klikket hjem 16 plagg eller noe, så jeg får snart masse fint i posten. 

Gråt? Hmm.. Når jeg ringte mamma i forrige uke og var veldig frustrert over noe jeg nettopp hadde funnet ut av. 

Dans? Hele lørdagskveld/natt. Jeg elsker å danse når jeg er ute på byen, og føler meg som en mester med alkohol i blodet. Jeg kan ikke forså de personene som sitter en hel kveld på byen. For min del er dansingen det gøyeste som skjer i løpet av en bytur (de fleste gangene i alle fall haha)

Du våknet? Jeg hadde på vekkeklokken halv 9, og da spiste jeg frokost med en gang. Nå sitter jeg i sengen igjen og blogger, så en veldig rolig morgen med andre ord. 

Karaokeopptreden? Det må nesten ha vært på byen på lørdag. Jeg danset og sang fra jeg kom til jeg forlot. 

Skjønnhets-produktet du kjøpte? Fuktighetskrem.

Googlesøk? Det er ikke så veldig spennende, men åpningstider sats Solli. Før trente jeg kun på spektrum, men siden jeg bor rett ved Solli kommer jeg til å dra dit framover. De har dessuten også mye bedre åpningstider, men lokalet er jeg ikke helt vant med enda. Det er litt rotete føler jeg, men blir nok bedre når jeg vet hvor alt er. 

Filmen du så? Burlesque. En film som kom ut for 8 år siden, men som jeg aldri hadde sett før forrige uke. Tenk at jeg aldri har sett filmen før? Jeg elsket den. 

Låta du hørte på? Right my wrongs – Bryson Tiller 

Kyss? Rebecca på lørdag, så ikke så veldig juicy info. 

Reise? Lofoten

Skuffelse? Da de ikke hadde kommoden eller klesstativet på Ikea som jeg ønsket meg haha… Jeg får heldigvis kjøpt kommoden på torsdag, men klesstativet får de ikke inn før i Juni 🙁

Bildet du lika på instagram, og hvorfor? 

                                                       
Jeg likte dette i går kveld da jeg scrollet på mobilen før jeg skulle legge meg. Så teit at det blir litt morsomt. 

Drinken du bestilte i baren? Jeg tror ikke jeg kjøpte noe i helgen da jeg allerede hadde drukket i mange timer på restaurant med mamma og pappa, så det må ha vært på Heidis for en uke siden. Vodka redbull ♥

SMS-en du har mottatt? Det er en kjedelig melding fra Telenor. De anbefaler meg å laste ned Telenorappen, så ikke veldig interessant melding. 

Boka du leste? Jeg har faktisk ikke lest siden jeg var i Thailand, og det er faktisk litt trist å tenke på. Jeg sa til meg selv at jeg skulle fortsette når jeg kom hjem, men så har det blitt til at jeg aldri har gjort det. Boken jeg leste heter Da jeg var usynlig og handler om livet til en mann som i 12 års alderen blir alvorlig syk. Alle rundt han inkludert familien trodde han var hjernedød i 12 år, men han skjønte alt de sa og gjorde. Utrolig sterk og fin bok! Anbefales virkelig.  

SMS du sendte? Haha er det mulig! En melding til en kompis som fortalte en morsom historie fra lørdag. 

5 kommentarer

Siste innlegg