Visste dere dette om meg?

1. Jeg er ikke langsint og gir raskt en ny sjanse til folk som bryter tilliten min, og kanskje litt for lett noen ganger. Jeg hater drama og være uvenn med mennesker, men det er ikke alltid jeg burde godta ting jeg har gjort tidligere fra andre. Jeg gir heller en ny sjanse, og en til etter det i stedet for å være uvenner. Jeg kan tilgi, men jeg glemmer sjeldent. 

2. Jeg kan være ekstremt rask med å stelle meg. Jeg kan feks komme hjem fra jobb usminket halv 12, og klokken 12 kan jeg allerede være klar for byen. Jeg liker å ha god tid på å fikse meg, men jeg føler meg like vell med mindre sminke og håret oppsatt. Det er derfor veldig lett for meg å være spontan om jeg vil noe.

3. Jeg har vært pescetarianer i 1 år, woho det må feires på vegan loving hut (Anbefales virkelig om du ikke allerede har testen stedet) 

4. Jeg har en tendens til å miste interessen for gutter veldig fort. Jeg trekker meg fort tilbake om jeg merker det begynner å bli seriøst. Jeg skulle til å si at jeg ikke vet hvorfor, men jeg har nok blitt slik av en grunn. 

5. Jeg ser aldri alle storyene på Instagram eller Snapchat. Jeg legger som regel bare ut å ser kanskje på de øverste, men det har liksom blitt litt for mye. Jeg tar meg ikke tiden til å sette meg ned for å se alt. De eneste gangene jeg gjør det kan være på morgenen eller om jeg kjeder meg på kollektivtransport. 

6. Jeg er ekstremt flink til å planlegge alt for mye på samme tid, og ender opp med å ikke gjøre noen av delene. Jeg er veldig ubesluttsom og liker egentlig ikke å bestemme meg for ting før det skal skje. Det er derfor veldig vanskelig å planlegge med meg vil jeg tro. 

7. Jeg har sett ekstremt lite filmer. Jeg hadde sjeldent roen da jeg var yngre til å se en hel film, og jeg ser mest serier og dokumentarer når jeg er alene. Da jeg var liten brukte jeg alltid å stille meg foran tv’en da søsteren min så på film, for jeg ville heller at vi skulle finne på noe annet (ooog jeg likte vel å terge meg litt). Jeg merker veldig nå når jeg er eldre at jeg ikke har sett noe, for det er ofte jeg hører har du virkelig ikke sett denne? Så er det en film som typ alle har sett, men som kom ut for lenge siden. 

9. Jeg er sucker for godsaker. Uansett hvor mye jeg trener og prøver å holde meg sunn så kjøper jeg flere ganger i uken potetgull, smågodt eller sjokolade. Jeg kan det å kose meg kan man si. 

10. Jeg har hatt piercing i tunga. Den tok jeg med en venninne da jeg bodde i USA, men jeg tok den ut bare noen måneder etterpå. 

3 kommentarer

Siste innlegg