Grunnen til at forholdet ditt går dårlig👎


                                  Bukse HER // Sko HER // Genser HER


👎Grunnen til at du trykket deg inn på dette innlegget er fordi du selv føler du er i et dårlig forhold. Sier underbevistheten din ofte at du er i et dårlig forhold så kan det riktignok stemme. Magefølelsen har ikke alltid rett, men nesten alltid. Jeg tror man vet når man er i et bra forhold, og når man ikke er det. Tørr å stå opp for deg selv, og tørr å gjør det du trenger for at du selv skal bli lykkelig. 

👎 Kjæresten din prater med andre gutter eller jenter og skjuler samtaler for deg. Jeg er helt for å ikke trenge full tilgang til hverandres telefoner, men har partneren din gang på gang behov for å sitte å tekste uten at du får se er det kanskje noe h*n prøver å skjule.

👎Du dropper og ta opp de vanskelige tingene du tenker på, og velger heller å ha det komfortabelt og stabilt. Du skal ikke være redd for å snakke med partneren din om noe som helst, og spesielt ikke om ting som plager deg. Av erfaring blir ting alltid mye bedre når man har snakket ut om følelsene sine. 

👎Narsissist. Setter partneren din alltid seg selv først, og kun tenker på hva h*n vil og ønsker er det ikke noe som vil vare. Skal dere gjøre noe sammen så må dere bli enige, og om ikke så møter dere hverandre halvveis. 

👎Du mister energien og føler selvbilde ditt synker når dere er sammen. Du føler deg ikke bra nok for partneren din, og er gladere når h*n ikke er rundt deg.  

👎Dere krangler mye hver eneste dag. Krangling er veldig normalt i forhold, men lever dere konstant i en berg og dalbane og aldri går overens? Da bør det begynne å ringe i en bjelle.

👎Partneren din kritiserer deg for alt du gjør og hvordan du ser ut. Du har aldri bra nok kropp, sminke eller klær. Du oppfører deg aldri som partneren din vil og h*n mener at hvordan du lever livet ditt er feil. En kjæreste skal bringe deg opp, ikke ned. 

👎Du stoler ikke på partneren din. Han har kanskje vist deg gang på gang at han ikke er til å stoles på? Jeg vet at tillit tar tid å bygge opp, men du burde ikke være i et forhold hvor du konstant uroer deg. 

👎H*n er aldri 100% tilstede. Partneren din svarer og er der fysisk sett, men du sliter med å ha ordentlige samtaler og få kontakt med h*n. Du bør være partneren din sin nr 1 priority, synes jeg da:) 

👎Familien og vennene dine liker ikke partneren din. Det er ikke mange som ikke liker en annen person uten grunn, og jeg tror nok dem rundt deg misliker parteren din for en grunn. Jeg har selv vært i et forhold hvor mine nærmeste mislikte veldig han jeg var med, og jeg kan love deg at jeg nå skulle ønske jeg hørte på dem litt tidligere. De vil deg bare ditt beste og hater å se at du ikke har det bra. 

 

Husk at uansett hvor tungt deg føles å gi slipp på en du er glad i, så vil det ALLTID komme en ny. Du fortjener å ha det bra, og du fortjener å være med noen som er stolt over å kalle deg kjæresten sin. En partner skal få deg til å føle deg bedre, og ikke verre♥ Husk også at et forhold ikke alltid vil være en dans på roser, og da er det viktig å tenke på en ting: Er det hele verdt det? I så fall er det alltid mye som kan fikses på, og det er mye man kan bli bedre til. De vanskelige periodene i forholdet gir deg også mulighet til å sette pris på de fine stundene sammen. Følg magefølelsen og ikke godta å bli behandlet dårlig. 

Siste innlegg