Mine beste treningstips

Alle annonselenker er fra Nelly. 


                                                                    Topp HER // Tights HER 
 

♥ Tren tidlig på dagen. Jobber du eller går skole er det superdigg å trene før du skal dit. Av erfaring er det lettere å droppe treningen etter en lang dag, for da frister det mest å ta det med ro hjemme. 

Ikke gi opp. Det kan føles tungt i starten, og du føler kanskje til tider at du er veldig lite motivert. Finn ut hva som fikk deg til å starte, og selv om du har tatt en uke eller to (eller måned) fri kan du lett komme tilbake til rutiner. 

♥ Finn ut hva du selv liker. Trening skal være gøy og det er derfor viktig å finne ut hva du liker best. Svømming, styrke, dansing eller løping. Det finnes utrolig mye forskjellig å velge i mellom, og jeg er sikker på at du finner noe som passer deg perfekt. Trening kan være veldig gøy og trenger ikke alltid å være tungt. Vil du oppnå resultater fortest mulig må du nok trene hardt. 

Ikke sammenlign deg selv med andre. Hvem har ikke stalket treningsbrukere på Instagram og ønsket at du så ut som den personen. Du kommer ingen vei med å sammenligne deg for vi er alle forskjellige. Det er ikke sikkert at selv om du starter på samme kosthold og treningen som ditt forbilde, så kommer til å se ut som henne. Jobb med deg selv og ha deg selv som motivasjon.  

♥ Før/etter bilder. Dette punktet er kanskje min favoritt. Vekt er bare et tall og sier lite om hvordan du ser ut eller føler deg, og derfor har jeg sluttet helt å veie meg. Har du et mål med treningen så ta bilde av deg selv i undertøyet, og ta nye bilder igjen om en måned eller to. Jeg lover det vil motivere deg! 

Oppdater sanglisten din. Bruk noen timer en kveld på å finne fram masse kule og motiverende sanger. Jeg kunne aldri klart meg på en cardio økt uten bra musikk på ørene. Ny musikk gir meg alltid utrolig mye motivasjon. 

♥ Freshe treningsklær. Jeg er neppe den eneste som har bedre motivasjon med nye treningsklær? Jeg har for det meste svarte treningsklær, men jeg digger å kombinere en svart tights med en fargerik topp. Dere finnes masse nye og kule treningsklær på Nelly nå på 20% 


Jeg digger denne toppen! Den har en slags sportstopp i toppen, og du slipper derfor å bruke bh. Stoffet er også utrolig behagelig.

2 kommentarer

Siste innlegg