BILDER FRA PAPIRKURVEN

Nå er det lenge siden jeg har kommet med et innlegg som dette, og etter spørsmål fra dere laget jeg et nytt. Disse innleggene har dere gitt beskjed om at dere liker, og jeg kan forstå hvorfor. Jeg tar sikkert tusenvis av bilder i løpet av en uke, og jeg kan love dere at maks 80% av dem liker jeg ikke selv. Man er dessverre sin største kritiker, men bildene under tror jeg nok dere også ville slettet. Jeg har foresten en konkurranse på Instagram hvor dere kan vinne 10.000 kroner i spons. Jeg heter martinejoh Til mitt forsvar så var klokken 7 på morgenen på dette bildet. Det skal ikke være lett å rekke å blogge og ta bilder før frokost. 


Noen som er klar for Kollen eller? 


HAHA this <3

Egentlig ikke så alt for ille, men må jeg alltid bevege meg på bilder. Jeg begynner alltid å prate eller endre på hvordan jeg står, og et bilde tar plutselig 5 minutter. Heldigvis har jeg tålmodige venner som hjelper til å knipse bildene. 


Hva kan jeg si? Jeg skal ABSOLUTT ta med meg kamera på byen igjen. Haha dere aaner ikke hvor mange morsomme bilder jeg har fra lørdag. 


Null kommentar. Vi er litt rare 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg