For 1 år siden…


                                                             SKO DIN SKO // TOPP HER // BUKSE CARLINGS

 

Hei dere ♥ Nå har jeg nettopp spist lunsj, og skal snart dra på trening etter jeg har skrevet ferdig dette innlegget. I kveld skal jeg på premierefesten til paradise hotel, og jeg gleder meg så masse. Denne tiden av året har alltid vært gøy for min del, og det er ikke til å legge skjul på at jeg digger å følge med på reality. Jeg har alltid sagt at jeg skulle være deltager selv en dag, og at jeg kom med på første forsøk var utrolig gøy. Jeg er spesielt glad på grunn av gjengen jeg havnet på hotellet med, og det ser man kanskje med tanke på at jeg fortsatt har kontakt med mange av dem. Tenk at det er 1 år siden vår sesong startet på tv? Jeg snakket med mamma om det i telefonen i dag, og jeg føler dette året har gått utrolig fort. Jeg er så takknemlig for alt jeg har fått opplevd, og alle mulighetene jeg har fått på grunn av deltagelsen min. Jeg gleder meg til denne sesongen, og jeg gleder meg til å se hvordan alle deltagerne er. Jeg har også hørt at denne sesongen kommer til å bli en av de bedre. Vår sesong var en vennegjeng på tur, men i år tror jeg det blir mer drama, sex og spill. Jeg skal prøve å snappe masse fra festen i kveld, så følg med på martinejooh på snapchat.  

                                                                 MINE 5 BESTE TIPS EN BEDRE BLOGG

 

Dette er tips om målet ditt er få større trafikk på bloggen din, flere lesere og kanskje tjene litt penger. Jeg vet det er mange som har ønsket et innlegg som dette, og nå har jeg endelig satt meg ned for å skrive en liste til dere som har ønsket det. 

♥ Gode og klare bilder. Jeg er vell ikke den eneste som ofte kun ser på bildene på en blogg, og det er derfor viktig at bildene er gode. Verste jeg ser er små bilder med uklare snapchatfilter. Det kan være morsomt en gang i blant, men ikke til hvert innlegg. 

♥ Ikke unnskyld deg. Jeg har selv hatt perioder hvor jeg ofte skrev unnskyld på bloggen om jeg ikke blogget. Jeg fant på unnskyldinger for at jeg ikke hadde rukket å skrive, men sannheten var at jeg prioriterte andre ting. Det er kun du som bestemmer hva du skal skrive, og hvor ofte du skal skrive – derfor har du ingen grunn til å unnskylde deg.

♥ Prioriter bloggen. Dette punket passet godt med punktet over. Har du lyst å gjøre det bra hjelper det ikke å unnskylde seg, og droppe å blogge. Prioriter bloggen og vit at det tar tid. Har du en jobb og vet du skal være opptatt en hel dag, så bruk litt tid kvelden før å gjør klart et innlegg. Stå opp en time tidligere før du skal noe, eller ta med deg pc på jobb å skriv i pausen. Da jeg jobbet på Rhodos i fjor ble det veldig lite blogging fra min side, og det angrer jeg litt på den dag i dag. Det er kjedelig å lese en blogg hvor annen hver uke er bloggeren “opptatt”. Å skrive en blogg tar tid, men har du nok motivasjon klarer du det. 

♥ Varier på innleggene dine. Det er gøy med hverdagsinnlegg, men det er gøy å gjøre litt forskjellig. Tips til en god middag, fakta om deg selv, dine favorittantrekk osv. 

♥ Bruk tiden din på leserne dine. Har du et mål om å komme høyere opp på topplisten er det kun opp til leserne dine å få deg dit. Det er derfor viktig å svare på kommentarer, vis at du bryr deg og vær åpen for kritikk. Det kan også være lurt å spørre leserne dine om tips, for da får du innblikk over hvordan av innleggene dine de liker best og du kan fokusere mer på dem. 

Siste innlegg