Tips til den perfekte sminken.

Som sagt så hadde jeg god tid i dag til å surre litt hjemme før jeg nå skal på jobb. Mathilde sov over i natt, og det gjør hun for så vidt hver dag – eller så sover jeg hos henne. Dere som har kjæreste vet hvordan det er å bli vant med å sove med noen, og det er akkurat sånn vi to har det og har hatt det i flere år. Jeg vet ikke om noen som er så mye sammen med sin bestevenninne som det vi er, og jeg lurer på hvorfor jeg fortsatt er singel? Vi er en pakkedeal skjønner du! neida, joda. Jeg har så lenge jeg kan huske alltid vært en som har hatt overnattingsgjester eller dratt på overnatting. Jeg sier ofte jeg trives alene, men jeg trives kanskje enda bedre med mennesker rundt meg. 

En ting jeg har gjort i dag er å vaske all sminken min. Jeg tror aldri jeg har vasket de kostene jeg bruker nå, og for å være ærlig er det kun latskap. Jeg sminker meg sjeldent, med mindre jeg skal noe spesielt. Jeg tenker derfor ikke over all sminken før jeg først skal bruke den, og da kan man jo ikke begynne å vaske alt. Nå er alle kostene helt rene og fri for rester av sminken, og det føles så godt. Et tips til dere som ønsker at sminken skal legge seg best mulig; Ha rene koster♥ 

Og som nevnt i forrige innlegg; Jeg byttet ut kveldsmaten mot dette i går… 

Bilde under tok jeg til og med etter jeg allerede hadde vasket kostene litt, og jeg fikk sjokk over hvor mye sminke som ligger igjen i kostene. Jeg gleder meg veldig til neste gang jeg skal sminke meg, og jeg tror jeg kommer til å merke stor forskjell fra sist. Tenk at jeg aldri har gjort dette før? 

  1. Et lite tips:
   Bruk shampoo og en ruglete underflate når du vasker kostene så blir de som splitter nye.
   I tillegg tørk kostene stående med kosten i bunn, slik at det ikke lagres noe vann inni kosten og blir muglet.

  2. Hei!
   Et lite tips.. Du burde vaske børstene dine med shampoo. Når du tar på shampoo burde du bruke en ruglete underflate og gni børsten på den. Børstene dine vil ble helt nye når du bruker shampoo. Du burde også bruke balsam på tuppene av børstehårene slik at hårene ikke blir harde og stikkete. Med balsam vil de bli myke.
   Du burde også legge børstene litt høyt og skrått nedover slik at alt vannet renner ut.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg