Orden på livet.

Hei dere ♥ Gjett hvem som hadde vekkeklokken på 9 i dag, men ikke klarte å sovne før 3 i natt? Det var meg. Det er kanskje det verste med å slutte sent på jobb, jeg legger meg alltid mye senere da. Måtte jeg virkelig se en til episode av Blindspot mitt på natten? Egentlig ikke, men jeg klarte ikke legge serien fra meg. Det blir egentlig ikke bedre av å se en til episode, for det er ikke noe mindre spennende neste episode. Jeg våknet heldigvis ikke alt for sent, og nå har jeg allerede fått unnagjort det viktigste for dagen. 

Jeg har bestilt flybilletter til Trondheim, og om nøyaktig 2 uker reiser jeg! Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere om denne reisen før, men jeg skal til Åre i påsken. Jeg ville ikke fortelle dere det før billettene var bestilt, og nå er både fly og hotell betalt for. Jeg tar fly til Trondheim, men kjører til Åre med Sofie og Julie. Jeg gleder meg så masse til å møte flere av venninnene til Sofie, og jeg gleder meg til å endelig stå slalåm igjen. Jeg har alltid vært ganske god på ski om jeg skal være ærlig, men jeg begynner å tvile litt på hvordan jeg er nå. Det er utrolig lenge siden jeg har stått, men man glemmer forhåpentligvis ikke hvordan man gjør det. Jeg er nok mer redd nå enn jeg var da jeg var yngre, og tar kanskje ikke like mange sjanser i bakken. For noen år tilbake var jeg alltid å finne i skogen, eller der jeg kunne øve å stå på rail. Jeg håper jeg fortsatt er like vågal, men vi får se. Gøy blir det uansett! 

Som jeg sa til bestevenninna i går; Jeg føler jeg endelig har orden på livet. Jeg har kanskje ikke startet på studiet enda, fått meg jobben jeg skal ha for resten av livet, men jeg trives med det jeg gjør. Jeg har planer om hva jeg vil gjøre framover, men det beste er at jeg har kommet meg ordentlig på plass. Jeg trives utrolig godt her jeg har flyttet, og jeg er så glad over hvordan jeg har fått det. En liten sneak peak på en del av rommet mitt; 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg