SPØRSMÅL OG SVAR

Hva skal du studere i Bali? 

Jeg skal ta opp fag, og fagene jeg skal ta er norsk og historie. 

Reiser du med organisasjon eller alene? 

Jeg reiser med organisasjonen Go study, men reiser alene. Jeg synes det er spennende å gjøre ting som dette på egenhånd, og det er jo heller ikke første gangen jeg drar for meg selv. Jeg klarer forhåpentligvis å fokusere mer på skole da og få meg nye venner. 

Har du savnet bloggen? 

Helt ærlig, ja en del. Det har kanskje ikke vært så lett å innrømme ovenfor andre og meg selv, men jeg har savnet å skrive, ta bilder og ha noe fast å gjøre hver dag. Jeg har hatt mye mer tid til overs de siste månedene, men det tror jeg også at jeg trengte for en liten periode. 

Jobber du? 

Yes I do 😀 

Har du noen forbilder? 

Mamma og pappa er et lett og veldig ærlig svar, men utenom familie så ser jeg veldig opp til Jørgine Massa Vasstrand (funkygine). For en utrolig flott dame, og jo mer jeg blir kjent med henne (via internett så klart) digger jeg henne bare mer og mer. 

Hvor er dette? 

Kragerø! to og en halv time utenfor Oslo. Jeg var der for første gang denne uken, og jeg må definitivt dra tilbake. Sommeridyll ♥ 

Hvorfor henger du nesten ikke med Sofie og Andrea lengre? 

Dette spørsmålet fikk jeg overraskende mange ganger. Det er ikke uvanlig at så fort man ikke henger på en uke eller to så tror folk det har skjedd noe. For det første så poster vi ikke alltid bilder når vi er sammen (eller jo, det gjør vi 95% av gangene haha), for det andre så jobber vi alle mye og for det tredje så er det klart en forandring fra vi bodde sammen. De er fortsatt mine nærmeste og vennskapet vårt har ikke forandret seg stort. 

Du stråler virkelig om dagen! Hva er grunnen? 

Først; TUSEN TAKK ♥ Jeg har det veldig bra og det merkes tydeligvis. Jeg prøver hver dag å fokusere og jobbe med meg selv. Skjønnhet kommer innenfra, ikke sant? 

Hvordan var tiden etter paradise? 

Veldig varierende. Den var morsom, skummel, stressende, rar, kul og utfordrende. Jeg ble hevet inn i en “ny verden” og plutselig følte jeg på et press som var ulikt fra noe annet jeg har opplevd. Jeg er veldig glad for at jeg deltok og paradise hotel har gitt meg utrolig mye bra i ettertid. Jeg har vokst veldig mye på denne reisen, og jeg har fått venner for livet. Året i fjor var et rart år, men mest av alt veldig gøy og lærerikt.

Hva fikk deg til å poste dette bilde på Instagram? 

Jeg tenkte det kunne være fint å vise flere sider av meg, og dele et frisk pust i en ellers veldig overfladisk verden (Instagram). Husk at vi alle velger hvilken bilder vi velger å dele. Hvordan vinkler vi tar, hvilket filter og redigering har virkelig alt å si. Husk det når du scroller igjennom sosiale medier neste gang♥ Jeg prøver også å være et godt forbilde for alle dere som skriver og fortsatt heier på meg. Ingen er perfekte.

Hva skal du i sommer? 

Jeg skal til Rhodos, Bodø, Lofoten, 3 festivaler og så avslutter jeg sommeren i Bali. 

Hvordan går det med kjærligheten? Om du er singel hvorfor tror du at det er slik? 

Dette er et spørsmål jeg ofte blir stilt, både fra ukjente og familie. Jeg er veldig singel og føler det er år og dager siden jeg flørtet eller tekstet litt ekstra med en. Jeg har lett med å skyve gutter bort om jeg merker at de kommer for nært. Jeg vet ikke helt om det gir mening for dere, men jeg kan fort føle meg kvalt om det blir for mye. Jeg trenger litt pusterom samtidig som jeg tror jeg må elske meg selv før jeg klarer å elske noen andre. Litt klisje å si, men jeg tror det er en stor grunn. Hovedgrunnen er nok at jeg ikke har funnet den rette. Litt kresen kanskje? 

Hvor er settet fra? 

Zara, favorittsettet per dags dato! 

Hva syntes familien din om at du var med på ph og hvem fortalte du det til først? 

Jeg fortalte storesøsteren min først at jeg hadde meldt meg på og at jeg kom til å takke ja om jeg fikk tilbud plass. Hun var veldig støttende, men ønsket så klart ikke at jeg skulle gjøre det. Hun har alltid vært veldig beskyttende ovenfor meg, så reaksjonen var egentlig veldig forventende. Jeg fortalte det ikke til mamma og pappa før ca en måned før avreise, så ganske sent med andre ord. Jeg fikk ikke vite at jeg kom med før 2. Desember, og jeg orket ikke å lage dårlig stemning om jeg plutselig ikke skulle bli valgt ut. Jeg dro derfor hjem til Bodø på overraskelsesbesøk noen dager før jeg egentlig skulle komme hjem på ferie. Pappa var bortreist og mamma var den som måtte stå i det alene, i alle fall første dagen haha…. Stakkars, jeg husker fortsatt hvor fortvilet hun var. Jeg hadde med meg bestevenninna som støtte da jeg fortalte det, og det tror jeg hjalp veldig. Jeg har alltid hatt en veldig støttende familie uansett hva som har skjedd i livet mitt, så jeg var egentlig aldri redd for å fortelle dem det. Tante gråt da mamma fortalte henne “nyheten” og besteforeldrene mine viste ikke så mye om selve programmet, så jeg vil si det var veldig variert innad. Jeg tror ikke det hadde vært like kult å reist om jeg viste at hele familien min var i mot det jeg skulle gjøre. Jeg syns de tok det bra. 

Hvilken dato har du tatovert i nakken? 

Fødselsdatoen til storesøsteren min. Vi ga tatoveringen i julegave til hverandre for 3 (?) år siden. Hun tatoverte min bursdag og jeg hennes. 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg