UKEN SOM GIKK

 UKENS GLEDINGS 

En uke til ferie!! Dette blir siste uke med jobb før jeg reiser tilbake til Hellas. Jeg gleder meg til sol, varme, paraplydrinker og møte en del mennesker jeg ikke har sett på lenge. 

UKENS BILDE(R)

Disse to♥ 

UKENS HAPPY MOMENT 

Denne er enkel. Helt klart da vi dro på resorten å badet rett etter vi kom til Kragerø, og når vi badet på natten i havet. Det var mitt første bad ute i år, og tror dere ikke jeg nå sitter med hoven hals og tett neste? Så klart måtte det skje…Jeg elsker å bade mer enn jeg hater å være syk, så det var vel verdt det. 

UKENS SAD MOMENT

Jeg vet ikke hvor trist dette vil høres ut for dere, men da det skjedde ødela det store deler av humøret mitt. Dere vet hvordan man i drømmer kan oppleve utrolig mye på kort tid? Drømmen jeg skal fortelle om nå skjedde natt til lørdag, samme kveld som jeg hadde vært på byen. Er det foresten flere enn meg som opplever syke drømmer når man har drukket alkohol? Jeg våknet opp fra drømmen 3 ganger, og hver gang jeg sovnet igjen havnet jeg heldigvis/uheldigvis tilbake. Jeg var høygravid, glad og omringet av mine nærmeste. Jeg møtte å fortalte guttegjengen hjemmefra at jeg skulle ha barn, alle jentene, familien, bekjente, og alle virket å glede seg like mye som meg. Jeg og barnefaren er/var (haha) en jeg har kjent lenge, og alle var så utrolig glade på våre vegne. (At han var den som ble barnefaren er ikke noe jeg tror kommer til å skje, men hvem vet hva drømmer kan bety). Som den nørden jeg er måtte jeg også lese meg litt opp på drømmer for å se om jeg faktisk husket rett. Det er ikke ofte at alle sansene blir brukt i en drøm, men denne gagen kunne jeg bruke berøring sansen. Jeg følte alle klemmene, jeg følte hvordan barnet mitt lå i magen, da h*n sparket og vred seg. Nå vet jeg hvordan det føles ut å være gravid (nesten og tror jeg i alle fall). Da jeg våknet føltes det litt tomt og jeg ville egentlig bare gråte… Det føltes ut som jeg hadde mistet barnet mitt, spesielt siden jeg husker så godt hvordan jeg holdt på magen min og følte h*n hele tiden. Tenk at en drøm kan føles så virkelig! Jeg gikk halve lørdagen med en litt ekkel klump i magen. Jeg håper og gleder meg til denne dagen kommer, men en ting er sikkert og det er at det fortsatt er en del år til. 


UKENS LATTER

Jeg var ikke tilstede, men bestevenninna fortalte det etter jobb. En kollega av oss satt i telefonen med en kunde da han var på tur til å legge på fordi han trudde de tulleringet. De skulle bestille og oppga adressen der de bodde, “nils bajs” var det som ble skrevet opp på arket. Det endte med latter, men kunden fikk tilslutt bestille uten å sikkert skjønne hva som var problemet haha… Adressen var Nils bays gate, og dere skjønner kanskje hva som var så morsomt.

 

UKENS CRINGE 

Haha wow… Dette er så langt fra typisk meg som du får det til, og jeg cringer litt av å tenke på det. Tidlig på uken skulle jeg henge med en kompis, og en kompis av han. Jeg orker ikke gå helt i detaljer, men han så bra ut og vi fant tonen bra vil jeg si. Da jeg kom hjem husket jeg ikke navnet hans og sporte først kompisen min om hva han het. Jeg turte ikke å spørre om etternavnet (for å ikke virke helt creep), så ut ifra fornavnet begynte stalkingen. Instagram først(seff), og så over til Facebook. Han var ikke lett å finne skal jeg fortelle dere, men etter en lang stund fant jeg han – SÅ JEG LA HAN TIL KLOKKEN HALV 3 PÅ NATTEN, PÅ FACEBOOK. Hvem gjør sånt? haha😂😫 Jeg lurer på hva han tenkte da han våknet. Han godtok senere på dagen, så jeg har ikke skremt han bort enda.

Siste innlegg