Når tiden begynte å nærme seg

...Merket jeg fort at jeg ville tilbake 


 

Nå tenkte jeg å oppklare litt om hva jeg skal i Rhodos i år. For noen blir dette repetering fra ting jeg har skrevet før, men jeg vet jeg har en del ny lesere – så sorry til dere gamle♥ Sist sommer var jeg på øyen å jobbet i nesten to måneder (!!). Det høres kanskje utrolig lenge ut, men selv følte jeg at ukene gikk veldig fort. Jeg var først veldig usikker på om jeg skulle reise da jeg fikk tilbud om jobb, mest på grunn av fordommene man hører om øyen. Jeg tok heldigvis en sjanse å satset på at det skulle bli bra, og jeg hadde helt rett – Jeg digget det stedet. På grunn av bargaten som kryr av ungdommer på sin første partytur har Rhodos for mange fått et harrystempel, men øyen har så utrolig mye mer å tilby. Jeg gleder meg til å vise dere!

 

Da jeg kom hjem til Norge i fjor sa jeg at jeg ikke skulle reise tilbake, men når tiden begynte å nærme seg merket jeg lysten ble større. Jeg bestilte derfor flybilletter og om 8 dager reiser jeg tilbake. Jeg har vært litt usikker på om jeg skulle jobbe eller ha ferie når jeg er det, men jeg har bestemt meg for å jobbe. Alle jeg kjenner som er der nede jobber, og jobben i seg selv er veldig enkel. Jeg skal også ha ferie senere i sommer, så det kan være greit å spare seg opp litt penger. Denne gangen blir reisen forkortet fra 2 måneder til 2 uker, men jeg kjenner at det går helt greit. Jeg vil heller tilbringe mer tid i Norge og med familien denne sommeren, for det savnet jeg veldig i fjor. Jeg gleder meg så til å møte alle igjen♥


Om dere har noen ønsker til videoer eller innlegg dere vil jeg skal lage, så kommenter gjerne ♥ Nå skal jeg stå opp av sengen å utnytte at jeg har fri og at det er dårlig vær ute (det var faktisk sykt digg for en gangs skyld). Jeg ligger fortsatt i morgenkåpen i sengen og knasker på potetgullet jeg kjøpte på lørdag. Fin start på uken ikke sant? 

Siste innlegg