Noen morsomme fakta om meg


                                       Sko HER (60% nå til 159,-) /  Body HER /  Bukse HER /  Smykke & cardigan fra ZARA 

Laget fakebrukere på facebook 

På barneskolen laget jeg og en venninne opp til flere fakekontoer på facebook. Grunnen til dette var fordi vi var tomme for liv på farmVille og go super model, og med de ekstra kontoene kunne vi spille evig. Det var ikke mange vi kjente som spillet, og jeg tror ikke vi ville spørre randoms om å sende over liv heller. Snakk om å lure systemet haha! 

Et forhold uten sex

Jeg føler ofte at jeg er i et forhold med bestevenninna, om man ser bort ifra det seksuelle haha… Jeg er mer avhengig av henne enn hva jeg noen gang var med min egen kjæreste, og selv om følelsene er på et helt annet vis er de ganske sterke. Vi ringer hverandre minst 7 ganger om dagen (tuller ikke), og jeg sover oftere hos henne enn hva jeg gjør hjemme. Snart flytter hun og jeg gruer meg enormt mye. Jeg tror kanskje vi har godt av det da! 

Matvaner

Jeg har aldri møtt noen som er mindre kresen i matveien enn hva jeg er. Jeg spiser for eksempel makrell i tomat rett fra boksen, ost og kaviar til snacks, all type sjømat og masse annet som jeg har fått “reaksjoner” på før. En ting jeg lett kan lage meg dagen derpå er fiskesuppe, NAM det er så godt!  Litt rart å ramse opp ting jeg synes er kjempegodt, og vanskelig å huske hva som er “vanlig” å ikke like.

Min første tatovering 

Min første tatovering tok jeg på jentetur i Ios, bare noen måneder før jeg ble 18 år. Kvelden før tatoverte venninnen min samme tatovering, men jeg feiget ut og tok den ikke. Dagen etterpå angret jeg så jeg startet å drikke alene (jeg ville seff være full da jeg skulle ta den) og fikk med meg et par venner og dro tilbake samme sted. Jeg kjente ingenting da jeg tatoverte, og satt for det meste kun å lo. Jeg var tidenes drama queen i etterkant å begynte å gråte på grunn av exen, stresset fordi jeg hadde tatt tatovering uten lov av foreldre, og sur på bestevenninna som ikke forsto. Alle jentene var edrue og skulle ta det rolig, så man kan si at fulle meg skilte seg litt ut på restauranten den kvelden:):) Tatoveringen jeg (vi) tok var IOS under leppa.

Stjal en tivolibamse  

Jeg og en venninna stjal hver vår bamse på tivoli da lokaltivoliet var i Bodø, for mange år siden vell å merke. Vi hadde brukt opp alle pengene vi hadde fått, men det var ikke noe spesielt med bamsen. En liten blomst med ansikt og stilk. Samme natten fikk jeg ikke sove fordi jeg lå å tenkte på hva jeg hadde gjort, og jo senere det ble jo dårligere samvittighet fikk jeg. Om jeg husker rett begynte jeg også å gråte til mamma og pappa. Jeg husker ikke om jeg løy å sa jeg hadde magepine eller faktisk fortalte sannheten, men dagen etterpå dro jeg i alle fall tilbake til tivoliet å beklaget meg på det sterkeste. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg