Kosthold og mat

Å ha et kjøttfritt kosthold krever ikke mye planlegging, men litt ekstra i starten i forhold til hvordan man kanskje hadde det før. Selv tenker jeg aldri over det lengre, og blir nesten like sjokkert hver gang noen spør meg “Hva spiser du egentlig? Er det ikke vanskelig å vite hva du kan spise?”. Det finnes utrolig mye god mat i butikker, restauranter og gatekjøkken som ikke inkluderer kjøtt. Markedet blir bare større og større, og utvalget blir derfor også bedre hele tiden. Jeg har testet ut mye forskjellig fra da jeg kuttet ut kjøtt og til nå, og jeg vil faktisk si at jeg snart har smakt på det meste. Nå tenkte jeg å dele mine favoritter med dere.

                     

COOP: Jeg må starte med å skryte av Coop sine produkter. De har fått så utrolig mye forskjellig, prisene er bra og det meste smaker utrolig godt. Hvorfor spise ekte pølse når man kan spise noe som smaker helt likt, men er bra for miljøet og dyrene?

  🛒: ​Coop prix. 

KJØTTERSTATNING: Jeg har smakt mange forskjellige kjøtt-erstatninger siden jeg kuttet ut kjøtt, og jeg sverger til denne hver eneste gang. Jeg har aldri smakt noe jeg liker bedre, og spesielt ikke til taco, pizza eller nachos. Dette er også produktet jeg alltid velger om jeg skal lage mat med venner som spiser kjøtt. Jeg håper ikke jeg er den eneste som blir litt glad når mennesker rundt meg velger produkter uten kjøtt? Men jeg blir ikke lei meg eller sur om noen velger kjøtt da haha! 

 🛒: Rema 1000, Kiwi, Meny, Coop prix      

SOYADRIKK: Soyadrikken bruker jeg til det meste og den blir bare bedre og bedre jo oftere jeg drikker den. Jeg likte ikke smaken første gang jeg smakte på den, men etter jeg har brukt den en del til matlaging, så har den virkelig kommet seg. Nå bruker jeg den til smoothie, suppe, eggerøre (ja jeg spiser fortsatt egg) eller bare vil drikke meg et glass. Sjokoladedrikken er også utrolig god, men hvordan sjokoladedrikk er ikke det? 
 🛒 : Rema 1000, Kiwi, Coop, Meny, Joker 
         

Smør og postei: Smøret smaker ikke noe spesielt, men så merker jeg ikke så stor forskjell på smør (skyt meg om du er en av de som må ha et spesielt spør). Dette er i alle fall et smør helt uten melk. Jeg vet ikke helt hva det øverste produktet kalles, men det er en postei. For dere som har smakt ovnsbakt leverpostei så er denne veldig lik. Utrolig god! 

 🛒 : Postei Rema 1000, Smør – Meny og coop

 

Og det beste til slutt ↓

Når jeg gikk rundt i butikker for å ta bilder (lurer på hva folk tenkte når jeg tok en og en vare ut fra hyllen og bare knipset bilde å gikk videre haha…) kom jeg over denne posen, og jeg var nødt til å tipse dere. Jeg tror aldri jeg hadde kjøpt det hadde det ikke vært for at venninna mi hadde lest om det på en blogg. De har vært utsolgt på butikken som ligger nær meg en stund, men nå hadde de endelig fått den inn igjen. Jeg åpnet en pakke for en liten stund siden og den er allerede tom, SÅ god er den.

 🛒 ♥Rema 1000♥ 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg