Er du klar for stranda?


/Bilde lånt av Google. 

 

6 tips for at du skal føle deg komfortabel i badetøy 

Tankegang. Tenk over hvor lite du selv bryr deg (forhåpentligvis) om hvordan andre sine kropper er. Alle er så veldig opptatt av hvordan de selv ser ut at de ikke har tid til å tenke over hvordan kroppene til de rundt seg er.

Finn badetøy som passer. Jeg vet at å kjøpe bikini eller badedrakt kanskje ikke er det morsomste om man ikke liker det man ser i speilet. For at du skal føle deg komfortabel hjelper det ikke å ta på seg bikinien som du kjøpte for 5 år siden, og som nå sitter veldig trang og er ubehagelig. Unn deg en ny bikini, og finn en DU liker. Ikke tenk på trender eller hva alle andre går med! 

 Accessories. Noe jeg har begynt å like de siste årene er tilbehør! Det er kanskje ikke det vanligste når man har på badetøy, men hvem bryr seg om det? Føler du deg litt naken i badetøyet så kan det hjelpe. Det har hjulpet for meg! Et fint smykke, noen øredobber eller et hårbånd.

Ikke påpek det du ikke liker med deg selv til de rundt deg. De la kanskje ikke merke til det før du skulle nevnte det, og det kan også gjøre andre oppmerksomme på samme ting. Alle jobber nok med seg selv, og tro meg: Folk er mer opptatt av seg selv enn hva de er av din kropp. 

  Omring deg med de rette menneskene. Får de du er med til å føle deg dårlig og gir negativ energi, så ville jeg sett etter noen andre mennesker. 

Og sist men ikke minst; Prøv å gi litt faen. Alt handler om tankegangen din. Hva så om noen andre ikke synes du har “drømmekroppen” eller at du selv håpet du hadde trent litt. Det er som det er og det er ingenting du kan gjøre med det nå. Kos deg og ikke la noe så ubetydelig som en valke ødelegge dagen din. 

  1. elsker at du har begynt å blogge igjen😍😍😍😍😍 blir såååååå glad når jeg ser at du har postet et nytt blogginnlegg

  2. Håper du ikke tar dette ille opp, men dette er en av mine mange hjertesaker og jeg har derfor en bønn til alle bloggere: kan dere slutte å skrive at bildet er “lånt” fra Google?
   For det første ligger det ingen bilder på Google, Google er en søkemotor som forhåndsviser bilder fra andre sider. For det andre: å låne innebærer dessuten å levere tilbake. Å poste et tilfeldig bilde fra nettet er i praksis tyveri fordi du bruker noen andres åndsverk uten tillatelse, og det er særlig ille dersom du tjener penger på bloggen. Da tjener du faktisk penger på andres arbeid, uten at de ser en eneste krone for det selv.
   Her er hva du kan gjøre for å holde deg på riktig side av loven. Det finnes bildedatabaser hvor det finnes store arkiver med bilder registrert for fri bruk, som hvem som helst altså kan bruke så lenge fotograf/opphavsperson blir kreditert. Søk etter free stock photos, så finner du dem.
   Lykke til!

  3. Veldig bra blogginnlegg!! Føler for lite bloggere tar opp dette på bloggen sin. Føler selv VELDIG ubehag i bikini… Jeg vet selv at jeg er normalvektig og har en normal kropp med et normalt kosthold, men samtidig er nesten alle vennene veldig undervektige, som gjør at jeg føler meg tykk rundt dem😓 Jeg er liksom dobbelt av dem, fordi de er så små. Uansett så var innlegget ditt bra!! Stå på med bloggingen😍😍❤️

  4. Dei siste årene har eg ikkje badet pga av dette og takket nei til å være med. Har sittet hjemme og sett på alle bildene av folk som er ute og hatt det gøy. I år har jeg begynt å gi faen, har allerede vert ute å bada mange ganger i år, og hatt det så utrolig gøy.

  5. Anonym: åå så godt å høre! Jeg vet akkurat hva du mener. Selv blir jeg også bare mer og mer komfortabel i bikini, selv om kroppen ikke nødvendigvis har endret seg.

  6. Anonym: Først; Tusen takk søte du <3<3 Uansett hvor klisje det høres ut; størrelse har ingenting å si, og for alt du vet så tenker kanskje dine venner at de er for tynne. Ingen er perfekte, og alle har ting de liker og ikke liker med seg selv. Håper du får en super sommer uansett, og at du klarer å legge bort presset litt!

  7. Eg veit ikke sist eg gikk med bikini e bruka heller fotball shorts å sports bh istede før men så hade eg ingen reine så då blei dæ bikini, å e ikke konfertabel mæ dæ men dæ blei enda være når bikinien spratt opp på badeland fremfør klassen så før min del så blir e bære å gå mæ sports klea men takk før at du e den såm prøva å lær folk at alle har låv tel å vær på stranda ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg