Privat trylleshow og innspilling.

Akkurat nå sitter jeg i sengen med Mathilde. Vi kom nesten nettopp hjem etter å vandret rundt i sentrum, kjøpt smoothie og fått privat trylleshow (forteller mer under). Jeg elsker virkelig hvor fort været kan snu seg. MEN selv om det er dødsdigg at været er på topp, så skulle jeg egentlig ønske at det var litt kaldere haha… Det er en del jeg har lyst og burde gjøre før jeg reiser, men så får jeg dårlig samvittighet om jeg skal bruke dagen inne i dette været. Regner med flere har det slik? Jeg tenker at jeg får nyte dagen i dag, og heller pakke når solen har gått ned. Jeg har ingen planer om å dra ut i dag, så jeg har sånn sett god tid til det meste i kveld. 

 

Vet dere når jeg våknet i dag? Klokken 8 og det var uten vekkeklokke! Det var så deilig å starte dagen tidlig, og ikke minst legge seg tidlig i går. Jeg startet dagen rolig med film, og så spilte jeg inn to videoer. Jeg skal spille inn to til i dag, så når jeg er i Rhodos får dere to videoer i uken. Høres ikke det bra ut? 😀 Jeg vet av erfaring at det alltid er mye gøy som skjer, så da kan det være smart å ha noe klart før jeg reiser. Åå jeg gleder meg så til å komme tilbake. 

                                      Jeg elsker de nye skoene mine. Utrolig god å gå med, og kul ikke minst! Du finner dem HER 

For noen uker siden ble jeg spurt om jeg ville være med å se på trylleshow, og det var det ingen tvil om at jeg ville. De som kjenner meg vet hvor morsomt jeg synes trylling er, selv om det til tider kan være litt irriterende. Det var gruppa Sense of Magic jeg skulle møte, og sammen med Dagbladet skal de trylle for flere i løpet av sommeren. Kanskje noen av dere har hørt eller sett noen av dem før? Jeg blir like sjokkert å se når de klarer det de gjør og jeg skulle ønske jeg kunne se alle triksene de kunne. Mest av alt skulle jeg kanskje likt å vist hvordan de faktisk gjorde triksene. Det var uansett veldig gøy at jeg ble spurt om å være med, og i desember skal jeg dra på show å se dem igjen. Rop ut om det er noe dere også ønsker, så skal jeg si ifra når det blir. Jeg fikk filmet litt så jeg poster videoen i løpet av neste uke. Jeg sier også ifra når Dagbladet poster videoen. Nå skal jeg lage meg mat, vi snakkes

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg