Ukens spørsmål

Har du søsken?

Ja, jeg har en storesøster som er 4 år eldre enn meg. 

 Når ble du kjent med morten og har dere vært kjærester? 

Jeg har visst hvem Morten har vært i mange år, og vi har også møttes flere ganger i løpet av ungdomstiden. Enten det har vært på fest, bursdag eller med felles venner, men jeg ble nok ikke ordentlig kjent med han før vi flyttet inn sammen i Oslo 2017. Nei vi har aldri vært kjærester eller noe mer enn venner. 

Hvilken norske bloggere er dine favoritter? 

Erica Kvam og Annijor

Når reiser du til Bali?

25 August! Herregud som jeg gleder meg, tenk at det bare er to måneder til. 

Hvor ofte trener du?

Det varier veldig, men nå i det siste har jeg trent kanskje 3 ganger i uken. Jeg prøver å trene så ofte som mulig, men jeg har lett for å prioritere andre ting ovenfor trening av og til. 

Når begynte du å trene? og hvorfor trener du?

Jeg har trent så lenge jeg kan huske. Jeg har jo også spilt fotball, handball og danset i over 10 år. Trening på senter startet jeg ikke med før jeg var 15-16 år, men jeg hadde ikke tid til det før den tid heller. Trening er blitt en rutine i hverdagen, og for meg hadde det vært veldig rart å skulle slutte å trene. Jeg får kun positive ting ut av trening, og det er derfor jeg liker det så godt. Jeg sover bedre, er gladere, har mer energi og generelt føler meg bedre. 

Når er neste gang du skal til Bodø?

16 Juli flyr jeg til Bodø, men da tar jeg båten til Risvær allerede samme dag. En øy rett utenfor Svolvær hvor familien har hytte. Jeg skal være der en uke og så drar jeg tilbake til Bodø igjen. Det blir ikke en lang ferie hjemme, men jeg får heldigvis en del tid med familien. 

Hvem reiser du til Rhodos med? 

Jeg reiser alene, men jeg kjenner mange som er der nede allerede.

Har du hatt kjæreste før? 

Jepp

Er det som står om deg på Jodel sant? 

Nå vet jeg ikke helt hva du sikter til, men 90% av det som står på Jodel er kun piss. Folk finner på ting ut av det blå kun for å ha noe å snakke om. 

6 kommentarer

Siste innlegg