Mine beste pakketips

 

Legg fram outfit. Pakker du ned klær som matcher med hverandre blir det å finne antrekk på ferie mye enklere. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har tatt med meg feks et skjørt, men ingen topper som passer til ( seff ikke de siste feriene jeg har reist på) 

Prøv alle klærne. Hvor kjedelig er det ikke å komme på ferie å merke at klærne ikke sitter som de skal. De kan være for små, store eller veldig ubehagelig. På ferie tar man det beste først som regel, så denne er viktig. 

Ikke ta med klær du ikke ville brukt hjemme. Denne gjelder nødvendigvis ikke med alle klærne, men mye. Kjolen du kjøpte for 4 år siden, men enda ikke har brukt og egentlig ikke er så fan av – den blir ikke automatisk fin bare du drar på ferie.

Ta alltid med varmt tøy. Selv om du kanskje skal et sted hvor det er varmt både på kvelden og dagen, så er det alltid lurt med noe litt varmere. Plutselig endrer været seg, eller så blir du syk og da automatisk mye kaldere.

Gode sko. Joggesko er et must på ferie! Komfortable sko om man skal gå mye en dag er gull verdt.

Sorter når du pakker. Legg alle shortsene, tskjortene eller boksene hver for seg. Det gjør det så mye enklere når du skal finne fram til klærne dine. 

Alltid ha noen kilo for «lite». Kanskje du har tenkt å shoppe på ferien? Tar du med deg et par kilo mindre når du reiser, så slipper du forhåpentligvis å betale overvekt. Dette gjør jeg alltid. 

Skriv pakkeliste. Da kan jeg nesten garantere at du vil huske alt det nødvendige.

 

7 kommentarer

Siste innlegg