Personlige svar

Hvor og når ble du født? Jeg ble født 11. Oktober 1996 i Bodø.

Hvor er du oppvokst? Jeg flyttet til England da jeg var under 1 år, så Danmark til jeg var 5 år, og resten av årene bodde jeg i Bodø til jeg flyttet til Oslo. Nå har jeg bodd i Oslo i 2 år!

Hvor mange kjærester har du hatt? Kun en som jeg har kalt for kjæreste.

Har du søsken? Jeg har en storesøster som er 4 år eldre enn meg.

Hva gjør deg trist? Dyr som ikke har det bra(!!), om noen av mine nærmeste er lei seg, rasister, homofober og urettferdigheter. Det er vanskelig å bare velge en ting.

Hvem ringer du først om det skulle være noe? Mathilde, mamma eller pappa.

Hva ville du bli da du var yngre? Politi eller veteriner. Det er noe jeg fortsatt kunne tenkt meg å gjøre, men da må karakterene forbedres veldig.

Er foreldrene dine gift eller skift? De er gift, og møtte hverandre da de var 14-15 år. Det er kanskje ikke rart jeg er kresen på gutter når jeg har mine foreldre å se opp til. Det de har sammen virkelig alt hva jeg ser etter i et forhold. 

Hva er din beste egenskap? Jeg er snill, positiv og som regel alltid i godt i humør.

Hva er din verste egenskap? Jeg takler dårlig stress og jeg er dårlig på å si nei. Det kan være et enkel spørsmål om jeg vil gjøre noe, så sier jeg heller ja kanskje senere, men sannheten er at jeg kommer til å si nei og heller være hjemme i eget selskap wopsi

Sover du på en spesiell side av sengen? Alltid på venstre, lengst fra veggen.

Vil du ha barn? Jaa! Jeg gleder meg til den dagen kommer, men heldigvis er det et par år til. Først må jeg finne meg en snill og trofast mann.

Foretrekker du havet eller basseng best? Havet helt klar, men basseng kan være digg etter en lang dag på stranden. 

Beste minne fra utvekslingselev ditt? Mexico med vertsfamilien. Vi fløy privatflyet deres og fløy derfor over de fineste stedene og bare nøt utsikten. Gode mennesker, musikk og fine samtaler. Jeg savner de hver enste dag. Så klart også når mamma og pappa kom, jeg tror aldri jeg har følt så mye på en gang. 

Hva må til for å imponere deg? VÆR DEG SELV. Jeg bryr meg lite om pengene dine eller hvem du har vært med. Glimt i øye, snill og vis at du ikke er med hvem som helst. Man vil jo føle seg spesiell, er dere ikke enig? 

Når kysset du noen sist og hadde du kysset personen før? Mandag, jepp mange ganger 

Hva er du mest takknemlig for? Det er mye. Først og fremst at jeg er født i Norge, tror ikke helt vi skjønner hvor forbanna heldige og bortskjemte vi er med alle systemene rundt oss. Så er jeg takknemlig for alle menneskene rundt meg, at de er friske, og all kjærligheten jeg får og gir. 

Har du hatt kjærlighetssorg? Jeg har vell det, og den varte ganske lenge. Det var egentlig en kjærlighetssorg som pågikk gjennom hele forholdet, så når det først ble slutt var det også litt befriende. Det var det rette å avslutte alt, men det gjorde så klart forbanna vondt. Tiden jeg var sammen med min ex så jeg for meg oss to for alltid, men det er kanskje slik kjærligheten er eller burde være? Du ser ingen andre.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg