Jeg kommer hjem igjen!

Nå er flybillettene hjem booket og om under en uke er jeg hjemme i Norge igjen. Det er litt trist å skulle forlate, men jeg kjenner også at det blir veldig godt å komme hjem. Det er ikke lenge siden jeg skrev at jeg ville være en uke til husker dere kanskje, men ting endrer seg fort kan man si. Det er ikke alt jeg kan bestemme over selv, og noen ganger går ikke ting som man hadde håpet på. Det er lett å skylde på seg seg i situasjoner man tror man har kontroll over, men jeg er ferdig med å føle meg dårlig. Jeg har hatt noen dager hvor humøret mitt ikke har vært på topp på grunn av ting som har skjedd, men jeg kjenner at jeg får fokusere på andre ting å prøve å kose meg resten av ferien. Først var jo planen å ikke komme tilbake til Rhodos, og så valgte jeg å dra tilbake i 2 uker like vell. Derfor holder jeg meg til planene jeg hadde og reiser hjem igjen. Jeg har fått møtt dem jeg ville møte, jeg har solt meg og kost meg masse tiden jeg har vært her. Jeg har fortsatt en liten uke igjen, så resten av ferien skal jeg virkelig utnytte fult. 

 

JEG GLEDER MEG TIL Å KOMME HJEM TIL: 

Trening. Jeg tok med meg treningsklær, men siden jeg har vært syk har det ikke vært en bra ide å trene. Jeg føler meg alltid bedre når jeg trener, og jeg var i gode rutiner før jeg reiste hit. Jeg gleder meg til å komme tilbake til samme rutiner. 

Leiligheten min. Jeg gleder meg ekstremt mye til å sove i sengen min igjen, og til å ta en lang og god dusj.

♥ Venner. Jeg gleder meg til å se bestevenninna mi igjen, og til vi kan sitte i parken i flere timer å bare prate. 

♥ Å bli frisk. Rhodoshosten blir man ikke kvitt her nede har jeg merket, og jeg går konstant rundt og er litt småsyk. Heldigvis har jeg ikke så ille hoste lengre, men nok til å ødelegge litt av nattesøvnen min. Her får man også kjøpt antibiotika uten resept, så det skal jeg kjøpe med meg hjem slik at jeg kan bli helt frisk igjen.

♥ Varmen. Hvor luksus er det ikke at været er like fint hjemme som det er her? Det er jo det som pleier å være det verste med å komme hjem fra ferie, men nå har jeg ingenting å grue meg til. Perfekt for meg som hater kulden. 

6 kommentarer

Siste innlegg