UKENS SPØRSMÅL

Hvor er bikinitoppen fra? 
Den finner dere HER 

Er du og Petter kjærester eller har vært det? 

Nei jeg og Petter har alltid bare vært venner. Han er som en bror for meg, så det ville blitt veldig rart om vi skulle hatt en greie.

Har du god selvtillit? 

Jeg vil si at den er ganske bra. Den blir bare bedre og bedre og det elsker jeg! Det er viktig å ha det bra med seg selv. Det trenger ikke handle om at jeg føler meg som verdens fineste, men at jeg er fornøyd med meg selv og hvordan jeg ser ut og er som person. 

Leier du eller eier i Oslo? 

Jeg leier 

Hvor lenge skal du være i Rhodos? 

Jeg reiser hjem på mandag ♥

Er han du møtte i Rhodos i fjor også der i år? 

Han har vært her, men er her ikke nå. 

Pepsi eller cola? 

Pepsi Max !!

Har du følelser for noen akkurat nå 

Kan ikke si at det er følelser inn i bildet, men jeg har en i tankene en del (hele tiden heh) 

Hvor er bikinitrusa fra? 

Den finner dere HER 

Hvem er dine to nærmeste etter paradise hotel? 

Andrea og Petter ♥♥ Morro at de faktisk var partnere også, og at vi spillet mot hverandre. 

 

Hva er ditt beste minne fra Mexico? 

Første dagen og pressedagen var utrolig morro. Alt var så nytt og spennende! Jeg elsket også kvelden vi kledde oss ut og jeg var utkledd som et troll, og lurte Andrea til å bytte til det styggeste kostymet! Haha

 

Hva synes du om topp 5 på topplisten? Leser du bloggene, kjenner du dem, positive og negative sider? 

Shitt! Jeg merker dette er litt skummelt å skulle uttale seg noe særlig på, spesielt siden jeg ikke kjenner noen nesten, MEN la oss holde det kort. Per dags dato ser topplisten slik ut: 

1. Pilotfrue – Jeg leser ikke bloggen hennes, kjenner henne ikke, og har kun sett henne på bloggerne. Hun virker som en veldig søt og positiv dame! Elsket å følge med på prosessen når hun og mannen ønsket å bli gravid. Hun synes ikke noe om jenter som går toppløs på stranden (noe jeg elsker å gjøre) og hun vil ikke at sønnen skal leke med dukker, det var de to negative sidene jeg kunne hente hos denne. 

2. Sraad. – Kjenner henne ikke, men leser bloggen fra tid til annen. Hun har fått en del ufortjent hat mot seg selv den siste tiden, men også utrolig(!) mye av det er selvgjort. Siste bilde på Instagram med pengene feks, ting som det er for meg helt latterlig å skulle poste. 

3. Sofienils1 – Venninner og er en jente med mye energi. Flere av dere har lurt på om hvorfor vi aldri henger, og det har jeg ikke noe bra svar på egentlig. Det har ikke skjedd noe drastisk, og vi begge er jo også på ferie nå. Jeg leser fortsatt bloggen hennes da haha♥♥

4. Mammatilmichelle – Leser ikke bloggen og kjenner henne heller ikke. Jeg vet ikke helt hva som skjer på bloggfronten om dagene, men det har kommet et par innlegg som har sjokkert meg litt. Når det skal sier så tror og håper jeg hun er en god mor for alle ungene sine. 

5. Stina – Kjenner ikke og leser ikke bloggen. Hun virker som en jente med mye energi og godt humør. Hun har kommet meg et par gullkorn på bloggen som har fått meg til å rynke litt på panna, men ingen kan vel alltid si ting rett hele tiden. Ikke ta tips fra stygge folk feks? Jesus

 

Føler du selv du har forandret deg mye det siste året? 

Dette er nøyaktig tatt for et år siden i Rhodos, og jeg føler ikke jeg har forandret meg så mye utseendemessig. Hvordan jeg føler meg og er utad har forandret seg mye da, og til det bedre vil jeg si. Det er vanskelig å sette finger på hva som har endret seg, men jeg merker det veldig. Det er godt å bli eldre og lære seg hva som er viktig og ikke viktig, og lære å elske seg selv. Dypt<3


 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg