JEG ER TILBAKE!

Hei alle sammen ♥ Nå har jeg nettopp funnet fram min gamle mac som jeg nå sitter i sengen å blogger fra. Halve skjermen er ødelagt og macen er full av virus, men det er bedre enn ingenting. Jeg har klart meg overaskende bra etter tingene mine ble stjålet, men så har jeg jo også kost meg gløgg på ferie. Det er egentlig ikke før nå at jeg virkelig savner maen min… Jeg håper jeg hører fra fosikringen i løpet av dagen eller i morgen, fordi å blogge fra en data med halv skjerm var ikke så veldig enkelt. Jeg vurderer å dra til sentrum etter jobb i dag å kjøpe ny mac, for det er jo noe jeg kommer til å gjøre uansett hva forsikringen hjelper meg med. Jeg får se om jeg rekker å dra innom Elkjøp før de stenger. 

 

Jeg glemmer jo å nevne det viktigste; JEG ER TILBAKE I OSLO! Det er utrolig godt å være hjemme igjen, selv om jeg kjenner at jeg savner ferielivet litt allerede. MEN det er ikke til å legge skjul på at utsagnet borte bra, men hjemme best virkelig stemmer. Jeg kom hjem til leiligheten klokken 10 på morningen på lørdag, etter en natt med festing og lite søvn. Jeg fikk sovet en time og så var det rett på jobb, og det var tungt skal jeg fortelle dere. Det er også grunnenn til at jeg har tatt meg to dager pause etter jeg kom hjem. Jeg har rett å slett ikke vært menneskelig eller våken for såvidt… Jeg har sovet flere timer enn jeg har vært våken siden jeg kom hjem, men det vet jeg har vært veldig nødvendig. I går var det sol og 30 grader i Oslo, men tror dere ikke jeg lå i sengen fra jeg våknet til jeg la meg? Jo, men en perfekt søndag for min del. 

 

 

I dag føler jeg meg veldig uthvilt om man ser bort i fra at jeg fortsatt hoster hele tiden. Jeg går på antibiotika og har kjøpt hostesaft, så jeg satser på å bli frisk de nærsmte dagene. Jeg skal holde meg rolig og komme inn i gode rutiner når det gjelder søvn, og da vet jeg at kroppen vil “belønne” meg. Nå skal jeg lage frokost å stikke på jobb! Selv om jeg har vært uten mac den siste uken, så har jeg fortsatt tatt masse bilder til dere! Jeg har tips til restauranter å komme med, bilder av villaen og masse hverdagsbilder. Gled dere ♥ Vi snakkes senere 

 

1 kommentar

Siste innlegg