BILDEDRYSS

Nå skal jeg vise dere hva en av grunnene til hvorfor jeg ikke klarte å reise hjem var…

 


 


 

SE SÅ UTROLIG FINT!! 

Dette må virkelig være den fineste villaen jeg noen gang har bodd på. Jeg forelsker meg bare mer og mer i denne øyen. Jeg skal vise dere senere hvordan jeg bodde de to første ukene, men det kan virkelig ikke sammenlignes med dette stedet. Jeg hadde verdens beste roomie da jeg bodde på hotell, så jeg hadde det egentlig ikke så ille i starten heller når jeg tenker meg om. Det var på denne villaen jeg endte opp på et nachpiel natten før jeg egentlig skulle hjem til Norge. Jeg kjente kun to av guttene som bodde her fra før og så var det to helt nye. Jeg husker ikke om jeg fortalte historien til dere, men jeg dro hit noen timer før jeg skulle på flyplassen og kort tid etterpå flyttet jeg inn. Det var utrolig spontant, men det var også en ganske lett avgjørelse. De var morsomme å henge meg og flytte inn til en villa med dem var noe jeg ikke kunne takke nei til. Det endte også opp med å bli utrolig gøy, så gøy at jeg faktisk mistet flyet enda en gang (som flere fikk med seg via Instagram)… Haha er det mulig! Jeg savner det allerede. 

Det var utrolig snilt av dem at jeg fikk bo sammen med dem og vi hadde noen veldig morsome kvelder sammen. Alle bor heldigvis i Oslo, så vi ses vel når de er hjemme igjen! Jeg er så misunnelig på dem som fortsatt koser seg på øyen. Jeg skulle til å skrive i varmen, men så har vi like fint vær i Oslo om dagene. Det elsker jeg. 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Jeg hadde tydeligvis kun tatt et bilde av denne delen av rommet og bildet ble veldig uklart, men dere ser sånn høvelig. Jeg og Madelen fikk det fineste rommet de første dagene ♥ Så snilt! 

Luksus å våkne opp til dette ♥♥♥

1 kommentar

Siste innlegg