Til mitt eget beste.

 

Hei dere♥ Nå har jeg nettopp sett et par episoder av Love Island UK. Det er et realityprogram jeg aldri har sett før og nå kommer snart første sesong til Norge, så det var på tide å se hva opplegget gikk ut på. Jeg elsker jo reality som dere kanskje vet og dette programmet var ikke noe unntak. Det er ganske mye putetv for min del, men det er mest gøy. Jeg håper norske sesongen blir like morro som den jeg følger med på nå. I natt har jeg sovet så utrolig godt. Jeg elsker å være tilbake i Norge til sengen min, leiligheten og alenetiden(!!). I morgen skulle jeg egentlig reist til Larvik for å være med på Stavernfestivalen, men i år må jeg dessverre droppe det hele. Jeg går på antibiotika og er generelt ikke i topp form. Det er selvfølgelig utrolig kjipt at jeg ikke får dratt på festivalen, spesielt siden så mange av vennene mine skal og på grunn av alle de brae artistene. Siden jeg kjenner så mange som skal så får jeg vell med meg alle konsertene via SoMe uansett haha;) Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke tiden min på her i Oslo, men det blir vel for det meste å samle opp krefter, se serie og spise god mat. 

Til tross for at jeg nettopp har hatt en lang ferie, så er det ikke lenge til jeg reiser igjen. Det er også en av grunnene til at valget om å droppe festilvalen ble litt lettere, for jeg ønsker jo ikke å starte en ferie med å være syk. På søndag reiser jeg til Lofoten med familien og jeg gleder meg såå mye. Vi skal være på hytta i Risvær, en øy som ligger like utenfor Svolvær. Der skal jeg være en uke med famiien før jeg reiser til Bodø å blir der en uke til. For å være ærlig så gleder jeg meg mest til hytta med familien. Jeg har ikke vært der på veldig lenge og jeg har det alltid så gøy der. Vi drar ut å fisker, spiller kort, kjører båt, bader, kjører vannski, dykker, u name it! Det er alltid noe å gjøre, men også mye tid til å trekke seg tilbake å ta det helt med ro.

 

Fin morgenrutine? Pille, nesespray, øredråper og hostesaft. Love my life ♥♥ 

2 kommentarer
    1. Hvis du vil surfe i Lofoten, så ta en tur innom Unstad 😊 kjempebra der 😍💛 De har egen side med gosurf.no også insta og face 👍😀😎

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg