Dette vil jeg oppleve i Bali

Om litt over en måned flytter jeg 3 måneder til Bali, wow så fort tiden har gått og hvor rart det var å skrive den setningen. Jeg føler ikke det er lenge siden jeg bestemte meg for å reise, men det er allerede et par måneder siden. Det er uvirkelig at det er så kort tid igjen, tenk dere hvor mye kult jeg har i vente! Jeg kjenner det kribler i hele kroppen når jeg sitter å ser på alt det er å gjøre på øyen. Jeg reiser i hovedsak fordi jeg prøver å fulføre skolen og det er og vil bli min første prioritert, men jeg skal også klare å få tid til litt (mye) sightseeing. Jeg vet også det er mange spørsmål angående skolen jeg skal gå og det tenker jeg å lage et innlegg om i morgen eller i kveld. Nå har jeg funnet fram litt ting jeg vil se og gjøre på fridagene mine. Har du eller kjenner du noen som har vært i Bali så gjerne kom med tips til ting å gjøre og se♥

 

               BALI 2018🌴☀️🌏✈️

ØYHOPPING

Når jeg har snakket med folk som har vært i Bali har dette vært nummer 1 tipset til alle. Det sies at det fineste med Bali er faktisk øyene utenfor, så det er ingen tvil om at jeg må besøke en eller flere av dem. En øy som går igjen hos de fleste er Gili øyen. Jeg har sett en del bilder og det ser helt nydelig ut. 

Nusa Penida er også en veldig kjent øy. Noen av dere har kanskje sett denne delen av øyen før? (øverst til høyre) Jeg føler det er en standard plass å ta bilde å poste om man har vært på øyen. Jeg har i alle fall sett mange bilder derifra, og dere skal ikke se bort i fra at jeg poster et fra samme sted. Det ser helt fantastisk ut. 

 

BALI EDGE POOL

Denne resorten fant jeg da jeg søkte litt rundt på Instagram om Bali. Jeg syntes det så utrolig kult ut og spesielt om man tar på seg svømmebriller og ser under vannet. Jeg har ikke sjekket opp hvor dette ligger, men det har jeg heller ikke med skolen… Skjerpings. I kveld skal jeg finne ut alt dere lurer på og meg selv inkludert. 

BALI FOSS 🌊 

Finnes det foresten et annet ord enn foss? Det står helt stille og jeg måtte nettopp oversette fra engelsk. Waterfall høres mye bedre ut og jeg føler vi har et annet ord en foss på norsk, MEN samma det haha!! Jeg vil i alle fall dra å besøke flere av dem. Dette føler jeg virkelig er en ting alle gjør i Bali. 

BESØKE TEMPEL🗿

Det finnes utrolig mange tempel i Bali, og jeg har funnet et par jeg virkelig har lyst å besøke. De to høye stenskrupturene tror jeg skal ligge rett ved et ganske stort tempel som virker kult, Besakih Temple er det største tempelet på øya og det ser utrolig interesant ut! Jeg tror jeg vil ha guide om jeg skal besøke tempelet, for av erfaring liker jeg faktisk å lære om gammel historie. 

LEIE BUNGALOWS💞

Jeg har alltid hatt lyst å leie en bungalow som står i havet. Jeg har bodd i bungalow tidligere, men dette slår alt! Tenk å våkne opp på morningen å hoppe rett i havet. Jeg håper å få besøk når jeg er der og da hadde det vært perfekt å leie lignende som bildet over noen dager. Jeg har i tillegg også hørt at alt er så utrolig billig i Bali. Du kan få en suite til samme pris som et vanlig hotellrom i Norge, om ikke billigere. 

SPISE MASSE GOD MAT 🍍

Jeg håper virkelig alt jeg har hørt om maten i Bali stemmer. Det skal være mye sunn og vegansk mat over alt, spesielt smoothiebowls cafér. Jeg føler Bali er kjent for sine Instavennnlige måltider, noe som er perfekt for meg som driver med SoME. Jeg gleder meg til å kunne dra å kjøpe smoothiebowls til frokost og til å teste ut lokale vegetarretter. 

RAFTING, ZIP LINE🚤

Jeg elsker alt som kan gi meg adrenalinrush og hva er vell bedre enn rafting og zip line? Jeg har hørt at de har dette flere steder, så det er noe jeg kan se på når jeg kommer fram. Jeg har aldri prøvd verken zip line eller rafting før heller. Jo jeg har testet rafting for noen år siden, men det var ikke noe å skryte av så forventningene er store på disse to! Jeg skal spørre meg litt rundt når jeg kommer og finne ut hvor den fineste strekningen å ta zip line er, så skal jeg filme å vise dere! 

MATE APER🐒

For dere som har fulgt meg en stund så vet dere at mitt favorittdyr i hele verden er aper. Jeg er spent på hvordan apene er der i forhold til de jeg er rundt i Thailand. Jeg hart hørt av flere at de kan være litt agresive, men jeg tror det handler mest om hvordan du selv er mot dem. Er mennesker redd så merker også dyrene det, og vil da oppføre seg annerledes. Jeg vet allerede at det er masse steder man kan dra for å se aper, så jeg blir nok å dra innom de fleste stedene. Aper er så utrolig kule, søte, morsomme og intelligente. 

 

5 kommentarer

Siste innlegg