Q&A BALI

 

Hvor skal du bo og hvor er skolen? 

Jeg skal på på Campus og undervisningen er også på campus. Område heter Seminyak. Jeg har søkt å sett bilder fra området og det ser utrolig fint ut! Jeg har også snakket med folk som har gått skole der og de sier at det er enda finere i virkeligheten. Skolen ligger 25 minutter fra flyplassen og 15 minutter fra Kuta ( Jeg fant informasjonen på GoStudy sine sider, men lurer på om noen som leser informasjonen i det hele tatt vet hvor Kuta er haha) 

Når reiser du? 

25 August ♥♥

Hvilken orginasasjon reiser du med? 

GoStudy

Kan man få støtte av lånekassen? 

JA! 

Hvilket studie skal du ta? 

Jeg skal ta privatist. Om jeg ikke tar helt feil så er det noe helt nytt de har startet med. Jeg ska ta opp to fag, norsk og historie. Jeg strøyk på begge eksamenene på videregående og fikk derfor ikke karakter i de to fagene.

Hvorfor gjør du dette? 

For det første er det for å forhåpentligvis klare å fullføre skolen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal studere videre, men da har jeg i alle fall muligheten. For det andre så trenger jeg å gjøre noe nytt og er veldig lei av det jeg gjør hjemme i Oslo nå. For det tredje DET ER I BALI! Et sted jeg har hatt lyst å reise til lenge, og nå får jeg være der i hele tre måneder. Jeg gleder meg SÅ mye! 

Reiser du alene? 

Ja det gjør jeg. Jeg synes ting som dette kan være gøy å gjøre alene. Det gjør at jeg lettere blir kjent med flere mennesker, og er det en ting jeg liker så er det å få nye kjentskap. Jeg trenger heller ikke å tenke på noen andre enn meg selv. 

Tar dere eksamen der eller i Norge? 

Det er kun undervisning i Bali, så jeg tar eksamener når jeg kommer hjem. 

Hvor lenge skal du være der? 

Jeg skal være der 10 uker 

Kjenner du noen som skal? 

Nei ikke som jeg vet om, så om noen av dere gjør det gjerne kommenter navn 

11 kommentarer

Siste innlegg