18 DAGER IGJEN                           
                                      Bikinitopp HER / Bikinitruse HER
 
Hei dere♥ Nå sitter jeg hjemme hos Andrea, endelig. Vi har ikke møttes på lenge, men i dag fikk vi endelig satt av litt tid til hverandre. Det er ikke lenge til jeg reiser og det er enda kortere til hun reiser. Tenk at hun skal være med i et nytt reality program snart, hvem hadde trodd det for et år siden? Ikke jeg i alle fall, men jeg gleder meg masse til å følge med på henne. Jeg håper bare jeg finner en måte å gjøre det bra Bali. Jeg må finne noen som kan hjelpe meg å endre ip adressen(?) slik at jeg fortsatt kan være inne på norske nettsider. Det skal ikke være så vanskelig, så jeg trenger kanskje bare en kort søkerrunde på google så finner jeg ut av det. Jeg føler endelig jeg begynner å få ting på plass før avreise, og det siste som mangler nå er å få tilbake passet mitt med visum og pakke kofferten. Om 18 dager til jeg er i Bali, tenk det. I dag har jeg vasket klær, trent og de neste timene er planen å være sammen med Andrea. Vi har mye å snakke om etter alle ukene vi har vært borte fra hverandre. 

 

Jeg har allerede fått masse tips av dere til hva jeg burde gjøre når jeg er det, så tusen takk for det! Jeg vet ikke hvor mye fritid vi har i forhold til skole, men jeg har hørt at vi har to langhelger fri i alle fall. Alt finner jeg ut av når jeg kommer fram. Første prioriteten min er å gjøre det bra på skolen, så får alt det andre være en stor bonus. Det har ikke gått opp for meg at jeg faktisk skal være der i 3 måneder, og at jeg reiser helt alene. Den siste delen blir ikke noe problem da jeg elsker å bli kjent med nye mennesker + jeg liker meg veldig godt i eget selskap. Gjett om jeg gleder meg til å bade hver eneste dag!! 

  1. Tror du bør revurdere balituren. Var der nå i to uker, opplevde 3 jordskjelv. Er livsfarlig å være der nå, og de evakuerer alle turister. Hvis du søker på jordskjelv indonesia på google, ser du at det er jordskjelv hver dag der nede. Indonesia er også ett land som er sinnsykt utsatt for naturkatastrofer, og området rundt kaller de bare for «the red ring». Var trossalt 200k som døde i tsunamien der i 2004.
   Jeg synes det er uansvarlig av gostudy å sende ned studenter til en så utsatt og ustabil plass. Jeg bodde der selv i 2015. Da fikk vi ingen informasjon om noen ting angående jordskjelv og naturkatastrofer. Men etter mine 2 uker nå, er jeg virkelig skremt. Vi ble evakuerte og flyktet over til Singapore for å redde våre egne liv.

  2. Hei!
   Så først nå at du skulle til Bali og vet ikke hva du har fått av tips, men tenkte å dele noen tips som ikke er så kjente!
   Vært på Bali 3 ganger og den siste gangen rundet jeg Pinterest på inspo om skjulte steder!
   Anbefaler virkelig å dra nord til Lovina og Singaraja! Der bor du på stranden og kan ta en båt som går ut før soloppgangen slik at dere kjører vedsiden av delfinene når solen kommer opp. Samtidig er strendene utrolig fine der, prisene er mye lavere og det er mye mindre turistifisert – så man ser litt mer av kulturen. Jeg leide en scooter, pakket med meg en liten ryggsekk og kjørte fra Canggu, for å komme til Lovina. På veien opp kan du stoppe opp ved jordbærplantasasjen, nasjonalparken med den store åpningen mange tar bilde av, tempelet ved vannet, og samtidig en naturpark hvor du har typ 6 vannfall som er naturlige «vannsklier» som du kan kjøre ned i! Det er også paragliding der gjennom trærnene, som er super gøy!
   Hvis du kjører østover med scooteren er Ahmed en helt fantastisk by for dykking med både skipsvrak og koraller, og de er også rå på massasje, har nydelige utsiktssteder og helt svart sand på strendene! Kjører du nedover derfra kommer du til Candidasa som er helt nydelig! Altså du må nesten bare Google Candidasa fordi beskrivelser rettferdiggjør ikke stedet!
   Håper du fikk litt tips du ikke har fått før! Kos deg masse!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg