BILDEDRYSS

           Klasserommet 

Klasserommet ligger på hotellet og det tar meg ca et minutt å gå fra hotellrommet mitt, luksus!! Tidligere i dag hadde vi infomøte der, der vi blant annet gikk igjennom ting som skal skje fremover, ting man kan gjøre her, litt regler og annet praktisk informasjon. Det er kanskje flere av dere som har hørt om jordskjelvene som har vært? Jeg vet i alle fall at noen av dere har det etter et par bekymringsmeldinger og råd om å ikke reise hit. Det er veldig hyggelig at dere bryr dere, men saken er at de ville ikke sendt 200 elever til et sted det var farlig å reise til. Det gjøres utrolig mange undersøkelser rundt dette og skulle det skje at det skulle komme et jordskjelv eller tsunami, så hadde vi blitt varslet i god tid før. Jeg tenker derfor ikke så alt for mye på dette, tror og håper det ikke skjer noe tiden vi er her. Jeg tenkte bare å forklare litt siden jeg har fått en del spørsmål rundt akkurat dette den siste tiden. Både jordskjelv og tsunami har jeg opplevd før, jordskjelv i Rhodos i fjor og tsunamien i Thailand i 2004. Sistenevnte var definitivt det jeg husker best, og jeg håper jeg aldri må være vitne til noe lignende igjen.


       Fra middagen i gårAltså se hvor koselig vi har det!! Solnedgang, live musikk, fine folk og god mat. Restauranten vi spiste på ligger rett nedenfor hotellet, så det blir nok mange flere kvelder som dette. Her spiste vi også felles middag i dag, siden resten av studentene kom i går kveld. Jeg var ikke hjemme da de kom, og når jeg kom hjem på kvelden lå allerede min nye roomie å sov. Jeg var litt redd for at det skulle være kleint da vi våknet i dag tidlig, bare en halvmeter fra hverandre, men det gikk veldig fint. Jeg har vært heldig med roomie og vi klikket raskt. Vi skal tross alt være her en stund, så det er godt å dele rom med noen man faktisk kommer overens med og har ting til felles med. 
          Hotellområdet  

Jeg vet ikke hva jeg så for meg før jeg dro hit, men dette var langt i fra det. Jeg hadde ikke gjort så mye research før avreise, så jeg hadde egentlig ingen store forventninger eller ønsketenkninger. Det var mørkt når vi kom, så når jeg våknet dagen etter å fikk se rundt på området ble jeg utrolig glad. Nå er klokken 10 på kvelden og jeg er supertrøtt etter en lang dag på stranden. Jeg beklager om det ble en del skrivefeil i dette innlegget, men hjernen min jobber ikke så bra akkurat nå haha… Jeg merker jeg sliter med å holde øynene oppe. I morgen starter skolen og det blir veldig spennende! Ønsk meg lykke til ♥ Godnatt 

1 kommentar

Siste innlegg