SHOPPING OG KINO

           BEACHWALK
I dag fikk vi testet ut et av kjøpesentrene her på Bali. Vi dro til beachwalk som ligger ca 10 minutter fra hotellet vårt og det var virkelig så bra som vi hadde hørt om! De hadde så mange av mine favorittbutikker og jeg ville egentlig bare gå å shoppe masse i flere timer. Jeg klarte å beherske meg for jeg er faktisk nødt til å tenke litt på pengene her nede. Det er litt kjipt å skulle bruke opp alt den første måneden og så ikke ha muligheten til å være med på ting resten av oppholdet. Jeg vil heller legge pengene mine på opplevelser og reiser enn masse klær som jeg allerede har mer enn nok av. Jeg kjøpte med meg litt skolesaker og en badedrakt så helt tomhendt dro jeg ikke fra senteret. 


Vanligvis kan man kjøpe en middag til 10-50 kroner her nede, så når vi fikk regning på 200.000 rupi (ca 120nok) ble vi ganske så sjokkerte. Jeg klarte heller ikke spise mer enn en tugge av salaten fordi den smakte sushi, noe servitøren faktisk også advarte meg om på forhånd:))) Jeg merker at jeg allerede har blitt litt for vant med de lave prisene når jeg kommenterer på at dette var dyrt, men i forhold til alle andre steder vi har sett var det en del. 

Etter en liten runde i butikkene dro vi på kino! Der var det utrolig bra service og fantastiske gode stoler. Så gode at halvparten av gjengen faktisk sovnet før filmen startet og våknet ikke før filmen var ferdig. Vi bestilte også mat og drikke da vi kjøpte billetter og rett før kinoen startet kom de inn å serverte oss. Jeg bestilte matcha tea og nachos og hadde derfor lite å klage på når jeg satt i salen. Filmen falt dessverre ikke helt i smak for min del da det ble alt for mye slossing og blod, men det gjorde faktisk ikke så mye. Vi gjorde det mest for opplevelsen sin skyld, men neste gang kommer jeg nok til å se traileren til filmen først. Vi betalte 60.000 rubi for den beste kinosalen og det er rundt 30 kroner, så det er utrolig billig her med andre ord. Nå er klokken snart 1, så jeg er nødt til å legge meg! Vi snakkes i morgen ♥


1 kommentar

Siste innlegg