FOODHEAVEN

KYND COMMUNITY 

Jeg har lyst å dele med dere en tekst jeg leste på veggen på restauranten tidligere i dag, en motivasjonstekst. Anbefaler dere alle til å bruke et par minutter til å lese og tenke over denne teksten. Den traff i alle fall meg veldig, og jeg likte den utrolig godt. 

DAMN LIFE IS GOOD. HOW LUCKY WE ARE TO BE HERE, RIGHT HERE IN BALI. 

 

REMEMBER THAT IN EVERY SITUATION PRESENTED TO YOU

THERE IS A LESSON. TAKE IT.

NEVER EVER STOP LEARNING. FAIL, BUT DO IT QUICKLY & LEARN FROM IT. 

 

TRUST PEOPLE UNTIL THEY GIVE YOU REASON NOT TO.

YOU DON’T NEED A LOT OF FRIENDS, JUST QUALITY FRIENDSHIPS.

KNOW THAT SOME PEOPLE WILL CHANGE YOUR LIFE FOR EVER. FIND THEM. 

 

NEVER FORGET YOU ARE SO MUCH MORE THAN JUST THIS PHYSICAL BODY.

CONNECT SPIRITUALLY.

 

KARMA IS REAL. GIVE MORE. WAY MORE.

GIVING IS THE MOST PURE FORM OF HAPPINESS. 

 

UNDERSTAND THE POWER OF THOUGH. THOUGH IS CREATION. 

OH AND ENERGIES, DON’T FORGET ENERGIES. BE CONCIOUS OF ENERGY.

THE ENERGY YOU PUT OUT THROUGH THOUGHTS, WORDS & ACTIONS. 

 

WHAT ABOUT THE ENERGY YOU PUT IN?

YOUR BODY IS CREATING BASED ON THE FOOD YOU PUT INTO IT.

ENERGISE IT, NOURISH IT, LOVE IT , TREASURE IT.

 

MEDITATION IS KEY. LOVE IS ALWAYS THE ANSWER. 

MOTHER EART NEEDS US, NEEDS YOU.

TOGETHER LETS PROTECT HER. 

TOGETHER LETS BE KYND. 

I går kveld satt jeg å søkte på steder man kunne bestille smoothiebowls og jeg fant utrolig mange forskjellige caféer og restauranter. Vi bestemte oss allerede i dag for å teste ut en av dem, som visst nok skulle være en av de beste. Maten så ikke bare himmelsk ut, men den smakte også utrolig godt. For en stund siden hadde jeg en periode der jeg laget meg smoothie nesten hver dag til frokost, så jeg merket at jeg virkelig hadde savnet smoothie den siste tiden. Restauranten hadde gode priser, alt var vegansk, instavenlig og smakte til og med bedre enn det så ut som, så vi hadde virkelig ingenting å klage på. 

Vi har bestemt oss for å teste ut steder som dette en gang i uken, om ikke flere. Jeg prøver å gjøre research ofte for for å finne ut hva jeg vil se, gjøre, steder å spise, steder å dra osv før jeg reiser hjem. Jeg vil prøve å rekke masse tiden jeg er her og da må man starta planleggingen tidlig. 
 

Nå var egentlig planen å dra ut å løpe, men før jeg viste ordet av det var solen nede. Jeg har ikke skaffet meg treningspass og løpe på stranden når det er mørkt frister ikke så mye akkurat nå, og jeg har uansett en del skole å gjøre. Det er faktisk en ting som er litt kjipt med Bali. Solen begynner å gå ned halv 6, så vi har 12 timer dag og 12 timer kveld/natt. Kveldene er derfor utrolig lange her nede, men det er fortsatt varmt og utrolig koselig på kvelden heldigvis. I dag har jeg vært på skolen, spist ute, sett serier og jobbet med historie. En hverdag jeg fort kan bli vant med skal jeg si dere ♥ Nå ska jeg og roomien min se love Island, vi snakkes! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg