BALI AT NIGHT


Nok en dag er snart over og jeg forelsker meg bare mer og mer i dette stedet. I dag har vi brukt store deler av dagen til å ligge på stranden, noe jeg er spent på om jeg kommer til å bli lei av etterhvert. Hverdagen kommer nok sakte men sikkert tror jeg, men akkurat nå føler jeg veldig på feriefølelsen. Jeg har til og med gjort en del skole utenom skolen, så hvem skulle trodd at jeg fortsatt klarer å ha feriefølelse? Jeg håper motivasjonen for å studere holder seg der den er, for denne gangen har jeg egentlig ikke noe annet valg enn å fortsette. Jeg skal ikke kaste bort enda en sjanse på å gjøre ferdig disse fagene. 

Nå er klokken 10 på kvelden og jeg skal snart stelle meg og komme meg i seng. I morgen skal vi på utflukt så det er viktig å være opplagt til det. VI SKAL SE PÅ APER!! fossefall, tempel og mye annet gøy. Dere som har fulgt meg en stund skjønte kanskje at det jeg gleder meg mest til er å være med apene. Jeg vet ikke hva det er med aper, men jeg synes bare de er utrolig fascinerende, søt og morsom å være rundt. De er så utrolig smarte også. Vi blir hentet i morgen klokken 9 og det tar ca en og en halv time å kjøre til første stopp. Jeg gleder meg enormt mye og kamera blir så klart med på turen, og jeg skal også vlogge så dere får bli med på hele reisen. 


                                   
                                                                         Buksen er fra Kouture, link HER

Jeg elsker at vi bor rett ved stranden og at det hver kveld er utrolig koselig der. Hver restaurant har livemusikk og sakkosekkene dere ser er like god å sitte i som de ser ut til! Vi ble liggende noen timer på rommet etter stranden, så jeg og Silje gikk derfor en tur i stad for å gjøre annet enn å være på hotellet. Jeg må klype meg selv i armen av og til, tenk at dette skal være min hverdag til November? Jeg føler at alt til nå har vært så utrolig bra. Jeg kunne heller ikke tenkt meg å bo med noen andre enn Silje (som aldri vil stå i ro på bilder eller være med på bilder som dere kanskje ser haha… Hun har heldigvis ingenting i mot med å ta bilder av meg da hehe😈) MEN Tenk så tilfeldig? Jeg føler det er hun jeg har klikket best med, så at vi faktisk havnet på rom sammen kunne ikke blitt bedre. Flere tror vi kjente hverandre fra før, så det sier kanskje litt. Jeg blir også kjent med flere for hver dag og vi er en ganske kul gjeng samlet her. Wow livet er ganske fantastisk!! Nå skal jeg pusse tennene å komme meg i seng, vi snakkes 

4 kommentarer

Siste innlegg