UKENS SPØRSMÅL


Hva heter kjøpesenteret du la ut bilder av på bloggen ?

Beachwalk!! De har så mye fint. Topshop, beherska Zara, Aldo, Brandy Melville, VS og mange fler 

Hvor gammel er du? 

Jeg er 21, blir 22 om en måned 😀 Perfekt sted å feire bursdagen sin på. 

Hvor kjøpte du skoene du hadde på siste Instagrambilde? 

De er fra Kouture

Kan du begynne å blogge hver eneste dag? 

Jeg blogger når jeg har tid og føler for det. Noen dager er det veldig mye skole på dagtid og innlevering på kveldstid, så jeg prioriterer skolen ovenfor bloggen. Når det skal sies så prøver jeg å blogge så ofte som mulig, både for min egen del, de der hjemme og dere ♥

Ser du på Love Island? 

Of course!!! Min kjære Andrea og Andreas kompisen min er jo med. Jeg har ikke sett de siste 3 episodene, men nå jeg får litt tid til overs skal jeg sette meg ned. Jeg synes det er litt mye med episode hver eneste dag, men det er gøy å følge med på vennene mine, så jeg klarer ikke å la være heller!! 

Går du skole i Bali? 

Ja jeg tar opp fag, Norsk og Historie! Jeg skal ikke ha eksamen før jeg kommer hjem til Norge da. 

Trives du? Det ser sykt fint ut! 

OM JEG GJØR!! Jeg føler bare det blir bedre hele tiden, men det er også fordi jeg blir bedre kjent med alle her. Jeg liker hotellet vårt, lærerne, menneskene og of course Bali. 

Om du skulle si en negativ ting om Bali, hva ville det vært? 

Hmm det må kanskje være maten? Jeg er vanligvis ikke kresen når det kommer til mat, men enkle matvarer jeg bruker hjemme savner jeg litt. Jeg spiser ganske sunt hjemme, så loff med Nutella er ikke noe jeg går for til lunsj. Når det skal sies så er det egentlig ikke noe stress, det gjør bare at jeg spiser ute og KYND har verdens beste smoothiebowls.(Meen blir nok blakk før halve oppholdet er over haha) 

Hørte at Gili var stengt, når åpner det? 

For to dager siden fikk vi vite at Gili har åpnet igjen!!! Dere kan tro jeg ble lykkelig da. Det er øyen jeg har gledet meg mest til å besøke siden jeg fant ut at jeg skulle hit, så det hadde vært veldig trist om den skulle være stengt hele oppholdet.

Hvordan går det egentlig med skolen? 

Det går fint! Noen dager har jeg masse motivasjon og jobber lett med skolen på fritiden, mens andre dager må jeg pushes litt. Heldigvis får jeg gjort alt jeg skal gjøre, så til nå går det veldig bra. 

 

1 kommentar
    1. Hvis du skal til gili air må jeg virkelig anbefale pelangi cottages. De har kjempefine, rene og billige rom på den fineste delen av øya for solnedganger og snorkling. Og de hyggeligste menneskene som jobber der. Jeg var der under jordskjelvet i august og ble tatt ekstremt godt vare på.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg