SPØRSMÅL OG SVAR


Personlig 

Hva er din naturlige hårfarge? Jeg har ikke farget håret mitt siden Mars, så jeg begynner å få tilbake min naturlige hårfarge sakte men sikkert! Jeg sluttet å farge det for å få sunt og tykt hår igjen etter alt for mange forskjellige hårfarger, og jeg ser allerede en stor forbedring. Hvem skulle trodd at jeg endte opp med å bli mest fornøyd med min naturlige farge? Det er luksus å slippe å farge etterveksten og i tillegg blir det også bleket av solen, og det synes jeg er kjempefint! 

 

Når har du bursdag? Det er ikke lenge til! 11 Oktober. 

 

Drikke du ofte alkohol? Nei ikke i forhold til alderen min. Jeg er ikke den som er ute mest, men jeg er jo glad i å feste så klart. Det morsomste er at etter paradise hotel så føler jeg at når jeg møter nye mennesker at de har et viss bilde på hvordan jeg er som person, og mye av de fordommene er at jeg fester mye. Det er kanskje ikke så rart om de fulgte med på programmet, for da festet vi jo nesten hele tiden, men det er langt fra virkeligheten. Jeg er veldig glad i rolige kvelder med venner og snop.

 

Har du hatt kjærlighetssorg? Yes I have. Mitt første og eneste forhold var ikke en dans på roser, så slik jeg husker det var det som en kjærlighetssorg som pågikk igjennom hele forholdet. Veldig fjernt å tenke på den dag i dag! 

 

Er det noen ting i livet ditt du er stolt over? Det er mye. Jeg er stolt over meg selv om turte å flytte til USA da jeg bare var 16 år gammel. Jeg er stolt over hvordan jeg er som person og verdiene mine. Jeg er stolt over storesøsteren min som alltid har hatt min rygg. Jeg er stolt over foreldrene mine. Både mamma og pappa er veldig hardtarbeidende mennesker som har gjort at jeg og søsteren min har fått alt man kunne ønske seg og litt mer. Mamma med eget firma og pappa som proff fotballspiller i utlandet. Jeg kunne ramset opp mye og det setter jeg pris på. 

Hvor lenge har du vært vegetarianer? Jeg er pescetarianer som betyr at jeg ikke spiser kjøtt, men fisk og skalldyr. Jeg kuttet ut kjøtt Mars 2017.

Har du lyst på barn? Absolutt, men ikke nå. Jeg vil først å fremst ha en stabil økonomi og så kan man jo ikke si at jeg er på vei til å finne en mann å lage dette barnet med heller haha… En dag i framtiden håper jeg så klart at jeg kan få barn. 

 Bali

Har du tenkt deg på noen turer mens du er der? Ja jeg vil besøke både Gili, nusa penida og andre småturer rundt på Bali. Gili var stengt da vi kom på grunn av jordskjelvet, men har heldigvis åpnet nå. Vi hadde egentlig tenkt å dra dit i helgen, men etter en del tips om at vi bør vente gjør vi det. Det er veldig mye som er ødelagt der akkurat nå, så kanskje det blir litt bedre om noen uker forhåpentligvis.


Hvordan går det med skolen? Det går overraskende bra og jeg har troen på at jeg står i begge fagene. Det er noen kapittel i begge fag som jeg trenger å jobbe litt ekstra, men heldigvis har vi noen uker igjen å øve på. Jeg har også litt tid etter jeg kommer hjem til Norge før eksamen, så jeg må bare stå på tiden framover. 

Har du fått mange venner? Ja jeg har blitt kjent med en del, men jeg henger også mye med de samme. Jeg føler også at alle blir bedre og bedre kjent jo lengre vi er her (naturligvis), så vi er blitt en veldig fin gjeng. 

Hva tenker du om at Bali har rykte på seg at de selger hund til turister? Jeg synes naturlig nok at det er helt grusomt. Selv har jeg ingenting å være redd for da jeg uansett ikke spiser kjøtt, men jeg merker at det er flere her nede som tenker litt ekstra over hvor de bestiller maten sin fra. Jeg skjønner poenget med at turister helst ikke vil spise hund, men på den andre siden så ser jeg ikke forskjellen fra en hund til et annet dyr. Vi spiser dyr som er like om ikke mer intelligente i Norge, og måten de behandler dyrene her er helt likt. Jeg synes derfor å spise hund er ca like “ille” som å spise gris. 

Hva er det verste og beste med Bali? Velg kun en ting. Beste er været og verste er kanskje internettet haha… Internettet er faktisk ikke så ille heller, men om jeg skulle valgt en ting så var det det eneste jeg kom på.

Annet 

Hvem er dine favoritter på skal vi danse? Martine, Aleksander, Sophie og Morten

Hvordan redigerer du bildene dine på Instagram? Det varier veldig. Appene jeg bruker er lightroom, afterlight og vsco, men noen ganger redigerer jeg ikke bildene i det hele tatt. Jeg føler feeden min endrer seg veldig ofte, og ofte utifra hvor kreativ jeg føler meg i visse perioder. I det siste har jeg fått sansen for lite redigering og heller litt kreativitet på bildene. 

Hvordan forholdet foreldrene dine seg til dine sosiale medier? Hmm vanskelig spørsmål. Begge synes det er gøy at jeg driver med det og er veldig støttende. De siste månedene har jeg noen gang sendt mamma en tekst eller et bilde før jeg poster det, bare for å høre hennes mening.  Jeg har tidligere postet ting jeg har angret på i ettertid, så det er godt å ha et “sikkerhetsnett”. Internettet er ikke noe man skal ta sjanser med!  

Mye eller lite sminke? Selv bruker jeg sjeldent sminke og når jeg bruker det liker jeg lett og naturlig. Jeg har hatt perioder hvor jeg har brukt mer enn jeg bruker nå, men jeg kan huske at det var mest for å “passe inn”, og for at jeg følte at jeg trengte det for å se finere ut. Nå synes jeg derimot jeg er mye finere med lett sminke. 

Tjener du penger på dine sosiale medier? Ja. 

Nevn en ting du aldri har skrevet på bloggen? Jeg er sykt god i subway surf og spillet en gang i over 4 timer. Jeg startet på flyet til Bodø og tok på pause da jeg landet, og fortsatte på kvelden igjen! slå den ;)))

Hvilken podcaster er dine favoritter? Ida med hjerte i hånden, Harm & Hegseth, Tusvik & Tønne og Andersen og Jakobsen. 
 

1 kommentar

Siste innlegg